Głos 228/2017
NAUKA I BIZNES
Jeśli współpraca, to ze stabilnymi podmiotami gospodarczymi
Jak wizje przekuć w sukces, czyli start Zielonej Doliny
Nowa formuła studiów doktoranckich ukształtuje naukowców przyszłości?
TEMAT NUMERU
Dziedzictwo kulinarne badają naukowcy, promują producenci
Jego umiejętności wspierają Święto Sera i Wina
Zasada „od pola do stołu” zmieniła spojrzenie na rolnictwo
WYWIAD
„W moim domu panował szacunek do pracy”
Jak uporządkowaliśmy świat
Lekarze, którzy dzielą się sercem
NAUKA
Nad czym ostatnio pracują najzdolniejsi młodzi przyrodnicy
LUDZIE
Studenci i sportowcy w jednym, czyli...
HISTORIA
Pałac i arboretum w Pawłowicach
KRONIKA WYDARZEŃ
Dni Przyrodników 2017
Jubileusz 40-lecia Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności
kwiecień2017–sierpień 2017
Pliki do pobrania
-
16.46MB [ .pdf ]Data publikacji: 22-09-2017 07:28