Zasady wyjazdów
Dział Współpracy z Zagranicą
ul. M. Skłodowskiej-Curie 42, pok. 201
Regulamin wyjazdów w ramach programu Erasmus+
Stowarzyszenie studentów i absolwentów programu Erasmus+
Erasmus+ Student and Alumni Association – ESAA
O założeniach i formach działania stowarzyszenia można dowiedzieć się ze strony internetowej: www.esaa-eu.org.
- O studiach
- Wymiany studenckie
- Wsparcie dla studenta
- Studencka aktywność
- Koła naukowe
- SKN na Wydziale Biologii i Hodowli Zwierząt
- Interdyscyplinarne SKN Biomedyków
- SKN Antropologów „JUVENIS”
- SKN Bioinformatyków
- SKN Biologów Roślin „Mlecz”
- SKN BIOSUS
- SKN Bovis
- SKN Dobrostanu Zwierząt Gospodarskich i Towarzyszących „Artemis”
- SKN Gallus
- SKN Hodowców Małych Przeżuwaczy i Zwierząt Futerkowych „FutrOwce”
- SKN Pszczelarzy „APIS”
- SKN Teriologów
- SKN Zoologów i Ekologów
- SKN Żywienia Zwierząt
- SKN na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności
- SKN na Wydziale Inżynierii Kształtowania Środowiska i Geodezji
- SKN na Wydziale Medycyny Weterynaryjnej
- SKN na Wydziale Przyrodniczo-Technologicznym
- SKN Analiz Rynkowych
- SKN Entomologów „Skorek”
- SKN Medyków Roślin „Armillaria”
- SKN Genetyków i Hodowców Roślin
- SKN Gleboznawstwa i Ochrony Środowiska
- SKN Inżynierii Rolniczej
- SKN Odnawialnych Źródeł Energii „BioEnergia”
- SKN Ogrodników
- SKN Sadowników GALA
- SKN Szczegółowej Uprawy Roślin „Koniczynka”
- SKN Termodynamiczni
- SKN na Wydziale Gospodarki Przestrzennej i Architektury Krajobrazu
- SKN na Wydziale Biologii i Hodowli Zwierząt
- Organizacje i kluby studenckie
- Grupy twórcze
- Studenckie projekty badawcze
- Koła naukowe
- Ekstranet Studencki
- USOS
- Sylabus
- Samorząd Studencki
- E-learning
- Języki obce
- Przedmioty humanistyczne
- Sport
- Wydziały
- Studia podyplomowe
- Agro-Unia
- Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna oraz audytowanie systemów jakości zdrowotnej żywności
- Ekologiczne i integrowane ogrodnictwo
- Hodowla koni i jeździectwo
- Naukowe podstawy treningu koni
- Nowoczesna produkcja owoców miękkich
- Ogrodnictwo miejskie
- Pielęgniarstwo i chów zwierząt towarzyszących
- Przetwórstwo rolno-spożywcze w gospodarstwie rolnym
- Psychodietetyka
- Technologia piwowarstwa
- Technologia winiarstwa
- Wycena nieruchomości
- Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy
- Zarządzanie ośrodkiem jeździeckim
- Zioła i nutraceutyki
- Żywienie, dietetyka i sztuka kulinarna
- MYKO-Med Mykoterapia, uprawa i przetwarzanie grzybów jadalnych i leczniczych
- Uczelniany system zapewnienia jakości kształcenia
- Biblioteka
- Najlepsi absolwenci
- Otwarty Uniwersytet Trzeciego Wieku