eu_green_logo_szare.png

Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Dr Agnieszka Krawczyk-Łebek i dr Karolina Tkacz zostały uhonorowane Nagrodą Premiera za wyróżniające się prace doktorskie, mające znaczący wkład w rozwój polskiej nauki w dyscyplinach nauki biologiczne i technologii żywności.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/nagroda-premiera-dla-wybitnych-naukowczyn-z-upwr-4214.html
W VI edycji konkursu Młode Talenty dwoje naukowców z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zostało laureatami – Igor Turkiewicz w kategorii sukces naukowy, a Agnieszka Krawczyk-Łebek w kategorii sukces w zakresie innowacji.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/mamy-mlode-talenty-3814.html
Za nami pierwsza dwudniowa edycja Święta sera i wina. Były tłumy przy stoiskach wystawców, warsztaty serowarskie, winiarskie, zwiedzanie nowo otwartej serowarni i warsztaty dla dzieci. Na Pawłowicach gościł też finalista MasterChef, Mateusz Krojenka.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/tlumy-wroclawian-na-swiecie-sera-i-wina-4133.html
Studia II stopnia na kierunku odnawialne źródła energii i gospodarka odpadami oraz studia podyplomowe z technologii winiarstwa zdobyły certyfikat „Studia z Przyszłością” dla najbardziej innowacyjnych i wartościowych kierunków.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/certyfikat_przyszlosci_studia_upwr_nagrodzone-831.html
NAWA – Narodowa Agencja Wymiany Akademickiej, przyznała finansowanie w ramach programu STER na umiędzynarodowienie szkół doktorskich. W gronie 16 placówek, na trzecim miejscu, jest też Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, którego Szkoła Doktorska dostanie 2 miliony 97 125 złotych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/szkola-doktorska-upwr-dostala-2-mln-zl-z-programu-ster-3641.html
Wydziałowe Kolegium Elektorów - kadencja 2024-2028
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2023-2027/komunikat-nr-102024-uczelnianej-komisji-wyborczej-10.html
Podczas Święta sera i wina w Centrum Produktu Regionalnego UPWr będzie można zwiedzić serowarnię i zobaczyć, jak wytwarza się sery rzemieślnicze. W tajniki tego procesu wprowadzać będzie dr Marek Szołtysik z Katedry Rozwoju Funkcjonalnych Produktów Żywnościowych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/zapraszamy-do-zwiedzania-serowarni-4132.html
Troje naukowców UPWr – dr Paulina Nowicka, dr hab. Tomasz Hadaś i dr hab. Błażej Poźniak – otrzymali stypendia ministra nauki i szkolnictwa wyższego dla wybitnie uzdolnionych młodych naukowców.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/stypendia_ministra_dla_wybitnych_mlodych_naukowcow_2018-276.html
Tłumy wrocławian, kolejki przy stoiskach wystawców, warsztaty serowarskie, winiarskie i sensoryczne dla dzieci, wreszcie nagrody w konkursach – po dwóch latach przerwy spowodowanej pandemią Święto sera i wina wróciło do Pawłowic.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/vii-swieto-sera-i-wina-za-nami-3887.html
w sprawie wykonania zaleceń audytowych wynikających z przeprowadzonego zadania zapewniającego pod nazwą: „Ocena stopnia realizacji zadań przez Sekcję Wydawnictwo oraz Sekcję Kształcenia na Odległość i Nowoczesnych form Kształcenia w Centrum Zasobów i Wsparcia Dydaktyki”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-pokontrolne/2024-rok/zarzadzenie-pokontrolne-nr-32024-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-24-lipca-2024-roku-3.html

Rezultaty: 571 - 580 z 61 podstron

  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 61

magnacarta-logo.jpglogo European University Associationlogo HR Excellence in Researchprzejdź do bip eugreen_logo_simple.jpgica-europe-logo.jpglogo-1.png