eu_green_logo_szare.png

Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie wprowadzenia zmian do zarządzenia nr 22/2022/K Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 10 marca 2022 roku w sprawie ustalenia składów Wydziałowych Komisji ds. Zapewnienia Jakości Kształcenia w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na kadencję do 31 stycznia 2025 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-2372023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-5-pazdziernika-2023-roku-243.html
Studia II stopnia na kierunku odnawialne źródła energii i gospodarka odpadami oraz studia podyplomowe z technologii winiarstwa zdobyły certyfikat „Studia z Przyszłością” dla najbardziej innowacyjnych i wartościowych kierunków.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/certyfikat_przyszlosci_studia_upwr_nagrodzone-831.html
NAWA – Narodowa Agencja Wymiany Akademickiej, przyznała finansowanie w ramach programu STER na umiędzynarodowienie szkół doktorskich. W gronie 16 placówek, na trzecim miejscu, jest też Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, którego Szkoła Doktorska dostanie 2 miliony 97 125 złotych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/szkola-doktorska-upwr-dostala-2-mln-zl-z-programu-ster-3641.html
Na UPWr ruszyły prace nad nowym projektem, którego efektem będzie internetowa platforma informacyja gromadząca i udostępniająca zasoby wrocławskiej nauki.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/atlas_zasobow_otwartych_nauki_azon-610.html
Panie z dziekanatu Wydziału Inżynierii Kształtowania Środowiska i Geodezji w pracy pomagają studentom szczęśliwie ukończyć studia, a po pracy realizują swoje pasje, do których należą m.in. podróże, książki, a nawet jazda konna.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/na-uczelni-to-panie-z-dziekanatu-a-po-pracy-podrozniczki-milosniczki-ksiazek-rowerzystki-3838.html
Podczas Święta sera i wina w Centrum Produktu Regionalnego UPWr będzie można zwiedzić serowarnię i zobaczyć, jak wytwarza się sery rzemieślnicze. W tajniki tego procesu wprowadzać będzie dr Marek Szołtysik z Katedry Rozwoju Funkcjonalnych Produktów Żywnościowych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/zapraszamy-do-zwiedzania-serowarni-4132.html
Troje naukowców UPWr – dr Paulina Nowicka, dr hab. Tomasz Hadaś i dr hab. Błażej Poźniak – otrzymali stypendia ministra nauki i szkolnictwa wyższego dla wybitnie uzdolnionych młodych naukowców.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/stypendia_ministra_dla_wybitnych_mlodych_naukowcow_2018-276.html
Tłumy wrocławian, kolejki przy stoiskach wystawców, warsztaty serowarskie, winiarskie i sensoryczne dla dzieci, wreszcie nagrody w konkursach – po dwóch latach przerwy spowodowanej pandemią Święto sera i wina wróciło do Pawłowic.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/vii-swieto-sera-i-wina-za-nami-3887.html
Nasi naukowcy z Instytutu Geodezji i Geoinformatyki UPWr uczestnikami prestiżowego projektu obserwacji płyty europejskiej. Ośrodek Przetwarzania Informacji – PIB podpisał umowę na realizację programu EPOS-PL.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/nowa_infrastruktura_badawcza_nauk_o_ziemi-634.html
w sprawie wykonania zaleceń audytowych wynikających z przeprowadzonego zadania zapewniającego pod nazwą: „Ocena stopnia realizacji zadań przez Sekcję Wydawnictwo oraz Sekcję Kształcenia na Odległość i Nowoczesnych form Kształcenia w Centrum Zasobów i Wsparcia Dydaktyki”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-pokontrolne/2024-rok/zarzadzenie-pokontrolne-nr-32024-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-24-lipca-2024-roku-3.html

Rezultaty: 651 - 660 z 69 podstron

  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 69

magnacarta-logo.jpglogo European University Associationlogo HR Excellence in Researchprzejdź do bip eugreen_logo_simple.jpgica-europe-logo.jpglogo-1.png