eu_green_logo_szare.png

Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem jest: usługa szkoleniowa z podziałem na 9 części o tematyce: część 1 - Zamówienia publiczne w projektach europejskich;2 dni szkolenia po 8 godz. (16 godz.) dla 15 osób część 2 - Realizacja i rozliczanie projektów unijnych, 2 dni szkolenia po 8 godz. (16 godz.) dla 15 osób część 3 - Realizacja i rozliczanie projektów H2020, 2 dni (...)
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2021-rok/zarzadzenie-nr-1842021k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-3-listopada-2021-roku-184.html
Dwa miesiące intensywnej pracy i nagroda dla Pracowni Studialno-Projektowej Instytutu Architektury Krajobrazu w konkursie „Zielone tętnice Wrocławia” na koncepcję zagospodarowania terenów wzdłuż ciągu ulic Legnickiej, Lotniczej i Kosmonautów.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/zmieniamy_wroclaw_i_wygrywamy_konkursy-870.html
17 Celów Zrównoważonego Rozwoju, czyli Agenda 2030 to wyznaczone przez Organizację Narodów Zjednoczonych strategiczne cele, których realizacja ma ochronić świat prze katastrofą. Już wiadomo, że większości z nich nie uda się zrealizować w wyznaczonym czasie. Wiadomo też, że o Celach i ich znaczeniu społecznym, politycznym, czy gospodarczym wielu ludzi nie wie nic.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/swiat-bez-glodu-4198.html
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności dr inż. Anna Gliszczyńska – uzyskała stopień doktora habilitowanego nauk biologicznych w dyscyplinie biotechnologia na podstawie cyklu publikacji pod tytułem: „Chemoenzymatyczne modyfikacje struktury biologicznie aktywnych związków pochodzenia naturalnego”, nadany uchwałą Rady Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności z dnia 26 września 2017 roku dr inż. Artur Gryszkin – uzyskał stopień doktora habilitowanego nauk rolniczych w dyscyplinie (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/doktorzy-habilitowani--ktorzy-odebrali-promocje-poczas-inauguracji-roku-akademickiego-2018-2019
Warsztaty serowarskie, winiarskie i Slow Food, wybór najlepszych dolnośląskich serów i win, certyfikaty przyznane przez Zieloną Dolinę – V Święto sera i wina za nami. Gwiazdą spotkania był Robert Makłowicz, dziennikarz i krytyk kulinarny.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/v_swieto_sera_i_wina_nagrodzono_najlepszych-319.html

https://upwr.edu.pl/studia/studia-podyplomowe/hodowla-koni-i-jezdziectwo/program-studiow/modulprzedmiotliczba-1.html

https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/komisje--rzecznicy--pelnomocnicy/rzecznicy-dyscyplinarni-komisje-dyscyplinarne-komisja-pojednawcza-i-dorazne/rzecznicy-dyscyplinarni-komis-1.html
Prof. Andrzej Górski z Instytutu Immunologii i Terapii Doświadczalnej PAN i przewodniczący Komisji ds. Etyki w Nauce o tym, dlaczego polskie uczelnie powinny wprowadzić regulaminy dotyczące kwestii etycznych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prof_gorski_bez_etyki_ani_rusz-180.html
Jak rozwijać potencjał intelektualny studentów? Jak uczyć samodzielnej pracy? Jak poznawać mocne i słabe strony? Mamy 22 bezpłatne wejściówki dla naszych pracowników na dwudniowy kongres!
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/vi_ogolnopolski_kongres_tutoringu_na_upwr-155.html
Nowo powołany profesor Robert Kupczyński z Wydziału Biologii i Hodowli Zwierząt o mądrości krów, ich wpływie na rozwój cywilizacji, żywności funkcjonalnej i o tym, co stosunek do zwierząt mówi o człowieku.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prof-kupczynski--mleko-w-moim-domu-jest-zawsze-3375.html

Rezultaty: 461 - 470 z 48 podstron

  • 1
  • 46
  • 47
  • 48

magnacarta-logo.jpglogo European University Associationlogo HR Excellence in Researchprzejdź do bip eugreen_logo_simple.jpgica-europe-logo.jpglogo-1.png