wyszukiwanie zaawansowane
4 lipca, w 75. rocznicę zamordowania profesorów lwowskich, władze wrocławskich uczelni złożyły kwiaty pod pomnikiem Martyrologii Profesorów Lwowskich na skwerze prof. Idaszewskiego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pamieci_profesorow_lwowskich-745.html
https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-karolina-tkacz-12-wrzesnia-2022-r--40.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-medycyny-weterynaryjnej/skn-eza/projekty/2021-4.html
https://upwr.edu.pl/studia/samorzad-studencki/samorzad-wydzialu-przyrodniczo-technologicznego-3.html
Karolina Tkacz i Igor Turkiewicz – magistranci prof. Anety Wojdyło z Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności – zdobyli „Diamentowe Granty”, czyli 220 tys. zł na badania i własne wynagrodzenie.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/diamentowe_granty_dla_studentow_upwr-312.html
18 maja do Kirgistanu zespół wolontariuszy fundacji Veterinary Foundation Poland rusza z kolejną edycją Veterinary Expedition - Kyrgyzstan. Polscy lekarze jadą szkolić kirgiskich kolegów. Objęliśmytę wyprawę patronatem naszej uczelni.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/wspieramy_wyprawe_weterynarzy_do_kirgistanu-152.html
W nauce obok samej nauki najważniejsze są kontakty. Ich budowaniu służy program wsparcia wymiany stypendialnej PROM. W tym roku skorzystali z niego Karolina Tkacz, Igor Turkiewicz i Tomasz Noszczyk.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prom-jak-to-sie-robi-w-ameryce-3361.html
Znają się od liceum. Razem skończyli studia na technologii żywności i żywienia. Teraz pracują w jednym zespole jako doktoranci Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności pod okiem prof. Anety Wojdyło. Wspólnie wyjeżdżają na staże zagraniczne, gdzie poznają nowe metody badawcze i uczą się pracować w międzynarodowym środowisku.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowy-dream-team-karolina-tkacz-i-igor-turkiewicz-3562.html
https://upwr.edu.pl/uczelnia/imprezy-uczelniane/wieczory-pawlowickie/archiwum-wydarzen/2006-2.html
Jak mówi przysłowie, przez żołądek do serca. A u nas – do mózgu, bo studia na kierunkach dotyczących żywności rozwijają głównie ten organ. W menu UPWr oferuje technologię żywności i żywienie człowieka, technologię i organizację gastronomii, żywienie człowieka i dietetykę i zarządzanie jakością i analizę żywności. Bon appetit!
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studia-zwiazane-z-zywnoscia-z-czym-to-sie-je-3849.html
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pamieci_profesorow_lwowskich-745.html
https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-karolina-tkacz-12-wrzesnia-2022-r--40.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-medycyny-weterynaryjnej/skn-eza/projekty/2021-4.html
https://upwr.edu.pl/studia/samorzad-studencki/samorzad-wydzialu-przyrodniczo-technologicznego-3.html
Karolina Tkacz i Igor Turkiewicz – magistranci prof. Anety Wojdyło z Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności – zdobyli „Diamentowe Granty”, czyli 220 tys. zł na badania i własne wynagrodzenie.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/diamentowe_granty_dla_studentow_upwr-312.html
18 maja do Kirgistanu zespół wolontariuszy fundacji Veterinary Foundation Poland rusza z kolejną edycją Veterinary Expedition - Kyrgyzstan. Polscy lekarze jadą szkolić kirgiskich kolegów. Objęliśmytę wyprawę patronatem naszej uczelni.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/wspieramy_wyprawe_weterynarzy_do_kirgistanu-152.html
W nauce obok samej nauki najważniejsze są kontakty. Ich budowaniu służy program wsparcia wymiany stypendialnej PROM. W tym roku skorzystali z niego Karolina Tkacz, Igor Turkiewicz i Tomasz Noszczyk.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prom-jak-to-sie-robi-w-ameryce-3361.html
Znają się od liceum. Razem skończyli studia na technologii żywności i żywienia. Teraz pracują w jednym zespole jako doktoranci Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności pod okiem prof. Anety Wojdyło. Wspólnie wyjeżdżają na staże zagraniczne, gdzie poznają nowe metody badawcze i uczą się pracować w międzynarodowym środowisku.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowy-dream-team-karolina-tkacz-i-igor-turkiewicz-3562.html
https://upwr.edu.pl/uczelnia/imprezy-uczelniane/wieczory-pawlowickie/archiwum-wydarzen/2006-2.html
Jak mówi przysłowie, przez żołądek do serca. A u nas – do mózgu, bo studia na kierunkach dotyczących żywności rozwijają głównie ten organ. W menu UPWr oferuje technologię żywności i żywienie człowieka, technologię i organizację gastronomii, żywienie człowieka i dietetykę i zarządzanie jakością i analizę żywności. Bon appetit!
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studia-zwiazane-z-zywnoscia-z-czym-to-sie-je-3849.html
Rezultaty: 31 - 40 z 19 podstron