wyszukiwanie zaawansowane
Karolina Tkacz i Igor Turkiewicz – magistranci prof. Anety Wojdyło z Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności – zdobyli „Diamentowe Granty”, czyli 220 tys. zł na badania i własne wynagrodzenie.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/diamentowe_granty_dla_studentow_upwr-312.html
18 maja do Kirgistanu zespół wolontariuszy fundacji Veterinary Foundation Poland rusza z kolejną edycją Veterinary Expedition - Kyrgyzstan. Polscy lekarze jadą szkolić kirgiskich kolegów. Objęliśmytę wyprawę patronatem naszej uczelni.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/wspieramy_wyprawe_weterynarzy_do_kirgistanu-152.html
W nauce obok samej nauki najważniejsze są kontakty. Ich budowaniu służy program wsparcia wymiany stypendialnej PROM. W tym roku skorzystali z niego Karolina Tkacz, Igor Turkiewicz i Tomasz Noszczyk.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prom-jak-to-sie-robi-w-ameryce-3361.html
Znają się od liceum. Razem skończyli studia na technologii żywności i żywienia. Teraz pracują w jednym zespole jako doktoranci Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności pod okiem prof. Anety Wojdyło. Wspólnie wyjeżdżają na staże zagraniczne, gdzie poznają nowe metody badawcze i uczą się pracować w międzynarodowym środowisku.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowy-dream-team-karolina-tkacz-i-igor-turkiewicz-3562.html
https://upwr.edu.pl/uczelnia/imprezy-uczelniane/wieczory-pawlowickie/archiwum-wydarzen/2006-2.html
Jak mówi przysłowie, przez żołądek do serca. A u nas – do mózgu, bo studia na kierunkach dotyczących żywności rozwijają głównie ten organ. W menu UPWr oferuje technologię żywności i żywienie człowieka, technologię i organizację gastronomii, żywienie człowieka i dietetykę i zarządzanie jakością i analizę żywności. Bon appetit!
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studia-zwiazane-z-zywnoscia-z-czym-to-sie-je-3849.html
Troje naukowców z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zostało wyróżnionych stypendiami naukowymi od Fundacji na rzecz Nauki Polskiej.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowcy-z-upwr-wsrod-laureatow-programu-start-3798.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/badania/aktywnosc-biologiczna-nowych-zwiazkow-z-grupy-flawonoidow-oraz-ich-oddzialywanie-z-biomolekulami-oraz-blona-erytrocytow-4.html
Doktorzy i ich promotorzydr Karolina Tkacz prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło dr Igor Turkiewicz prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło dr Mateusz Drożdżewskiprof. dr hab. inż. Krzysztof Sośnica dr Dariusz Strugarek prof. dr hab. inż. Krzysztof Sośnica dr Katarzyna Kosiorowskadr hab. Aleksandra Mirończuk dr Aneta Urbanekdr hab. Aleksandra Mirończuk dr Agata Mikołajczyk-Martinez prof. dr hab. Maciej Ugorski dr Marcjanna Wimonć prof. dr hab. Maciej Ugorski dr Paulina Bączekdr hab. inż. Aleksandra (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-doktorow-i-ich-promotorow-2023
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-medycyny-weterynaryjnej/skn-eza/wystapienia-konferencyjne/2024-4.html
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/diamentowe_granty_dla_studentow_upwr-312.html
18 maja do Kirgistanu zespół wolontariuszy fundacji Veterinary Foundation Poland rusza z kolejną edycją Veterinary Expedition - Kyrgyzstan. Polscy lekarze jadą szkolić kirgiskich kolegów. Objęliśmytę wyprawę patronatem naszej uczelni.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/wspieramy_wyprawe_weterynarzy_do_kirgistanu-152.html
W nauce obok samej nauki najważniejsze są kontakty. Ich budowaniu służy program wsparcia wymiany stypendialnej PROM. W tym roku skorzystali z niego Karolina Tkacz, Igor Turkiewicz i Tomasz Noszczyk.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prom-jak-to-sie-robi-w-ameryce-3361.html
Znają się od liceum. Razem skończyli studia na technologii żywności i żywienia. Teraz pracują w jednym zespole jako doktoranci Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności pod okiem prof. Anety Wojdyło. Wspólnie wyjeżdżają na staże zagraniczne, gdzie poznają nowe metody badawcze i uczą się pracować w międzynarodowym środowisku.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowy-dream-team-karolina-tkacz-i-igor-turkiewicz-3562.html
https://upwr.edu.pl/uczelnia/imprezy-uczelniane/wieczory-pawlowickie/archiwum-wydarzen/2006-2.html
Jak mówi przysłowie, przez żołądek do serca. A u nas – do mózgu, bo studia na kierunkach dotyczących żywności rozwijają głównie ten organ. W menu UPWr oferuje technologię żywności i żywienie człowieka, technologię i organizację gastronomii, żywienie człowieka i dietetykę i zarządzanie jakością i analizę żywności. Bon appetit!
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studia-zwiazane-z-zywnoscia-z-czym-to-sie-je-3849.html
Troje naukowców z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zostało wyróżnionych stypendiami naukowymi od Fundacji na rzecz Nauki Polskiej.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowcy-z-upwr-wsrod-laureatow-programu-start-3798.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/badania/aktywnosc-biologiczna-nowych-zwiazkow-z-grupy-flawonoidow-oraz-ich-oddzialywanie-z-biomolekulami-oraz-blona-erytrocytow-4.html
Doktorzy i ich promotorzydr Karolina Tkacz prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło dr Igor Turkiewicz prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło dr Mateusz Drożdżewskiprof. dr hab. inż. Krzysztof Sośnica dr Dariusz Strugarek prof. dr hab. inż. Krzysztof Sośnica dr Katarzyna Kosiorowskadr hab. Aleksandra Mirończuk dr Aneta Urbanekdr hab. Aleksandra Mirończuk dr Agata Mikołajczyk-Martinez prof. dr hab. Maciej Ugorski dr Marcjanna Wimonć prof. dr hab. Maciej Ugorski dr Paulina Bączekdr hab. inż. Aleksandra (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-doktorow-i-ich-promotorow-2023
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-medycyny-weterynaryjnej/skn-eza/wystapienia-konferencyjne/2024-4.html
Rezultaty: 31 - 40 z 19 podstron