eu_green_logo_szare.png

Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie wprowadzenia zmian do zarządzenia nr 22/2022/K Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 10 marca 2022 roku w sprawie ustalenia składów Wydziałowych Komisji ds. Zapewnienia Jakości Kształcenia w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na kadencję do 31 stycznia 2025 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2024-rok/zarzadzenie-nr-2252024k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-4-listopada-2024-roku-227.html

https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/komisje--rzecznicy--pelnomocnicy/komisje-rektorskie/komisje-rektorskierektorska--5.html
Pierwsza edycja Akademii Dobrego Piwa rozstrzygnięta. Przewodniczący jury, Rafał Kowalczyk, ekspert sensorycznej oceny piwa, chwalił bardzo wysoki poziom konkursu.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/akademia_dobrego_piwa_wybrano_najlepszych-572.html
Po raz 24. przyznano stypendia Fundacji na rzecz Nauki Polskiej START – dla najzdolniejszych młodych naukowców przed 30. rokiem życia. Wśród trójki najwyżej ocenionych jest dr hab. inż. Krzysztof Sośnica z Wydziału Inżynierii Kształtowania Środowiska i Geodezji UPWr.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/nagroda_fundacji_na_rzecz_nauki_polskiej_dla_krzysztofa_sosnicy-785.html
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu członkiem konsorcjum WRO4diglTal, które tworzy EDIH – European Digital Innovation Hub. Program opracowany przez Komisję Europejską do koordynacji i wspierania transformacji cyfrowych gospodarek ma podnieść poziom cyfryzacji w UE, a co za tym idzie – zwiększyć przewagę konkurencyjną firm i poprawić funkcjonowanie administracji publicznej.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/wro4digltal-i-upwr-dla-cyfrowej-europy-4269.html
Podczas kolejnej edycji Święta sera i wina tłumy wrocławian nie tylko miały okazję zrobić zakupy u najlepszych dolnośląskich winiarzy i serowarów. Były też warsztaty, konkursy, wykłady i plenerowe gotowanie.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/sery--wina-i-tlumy-wroclawian-4448.html
Naukowcy UPWr zdobyli granty z Narodowego Centrum Nauki w ramach konkursu PRELUDIUM 21. Łącznie na swoje badania otrzymają blisko 800 tys. złotych!
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/preludium-21-cenne-granty-dla-naszych-naukowcow-3978.html
Czyli o tym, jak we Wrocławiu odradza się 800-letnia tradycja warzenia i picia złocistego trunku, a na czele piwnej rewolucji stają absolwenci Uniwersytetu Przyrodniczego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/wielki_powrot_piwowarskiego_rzemiosla-674.html
Dziedzina badań naukowych Nagrody indywidualne I stopnia dr hab. Przemysław Bąbelewski, prof. UPWr dr Pola Borusewicz prof. Wojciech Dobicki dr hab. Kamila Glińska-Suchocka, prof. UPWr dr hab. Marcin Jankowski, prof. UPWr dr hab. Bartosz Jawecki dr hab. Robert Kasperek dr Kamil Kaźmierski dr hab. Joanna Klećkowska-Nawrot dr hab. Joanna Kolniak-Ostek, prof. UPWr dr hab. Aleksandra Mirończuk, prof. UPWr dr hab. Małgorzata Ochota dr hab. Agnieszka Partyka dr Kamila Pawłuszek dr hab. Katarzyna (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych--swieto-upwr--listopad-2019
Prof. Mirosław Anioł Sposób otrzymywania 1,3-diarylo-propan-1-onu 2’-hydroksy-4-butylochalkon i sposób otrzymywania 2’-hydroksy-4-butylochalkonu 2’-hydroksy-4-propoksychalkon i sposób otrzymywania 2’-hydroksy-4-propoksychalkonu 2’-hydroksy-4-propylochalkon i sposób otrzymywania2’-hydroksy-4-propylochalkonu 3’-Amino-4-karboksychalkon i sposób otrzymywania 3’-amino-4-karboksychalkonu 2’-Amino-4-karboksychalkon i sposób otrzymywania 2’-amino-4-karboksychalkonu Prof. Jerzy Bieniek Zestaw do (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-zdobywcow-patentow--swieto-upwr--listopad-2019

Rezultaty: 261 - 270 z 29 podstron

  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29

magnacarta-logo.jpglogo European University Associationlogo HR Excellence in Researchprzejdź do bip eugreen_logo_simple.jpgica-europe-logo.jpglogo-1.png