eu_green_logo_szare.png

Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania w trybie podstawowym bez negocjacji, którego przedmiotem jest dostawa wyposażenia badawczo-rozwojowej linii technologicznej produkcji wina i cydru dla Centrum Produktu Regionalnego w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu” w 2 częściach
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-1052023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-30-maja-2023-roku-107.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania w trybie podstawowym bez negocjacji, którego przedmiotem jest „Dostawa i montaż wyposażenia medycznego dla Centrum Biologii Stosowanej”. Zakup w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-1262023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-16-czerwca-2023-roku-128.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem będzie dostawa sprzętu dla Ośrodka Badań Technologii Produkcji Roślinnej – Swojczyce, Centrum Produktu Regionalnego, a także dla Centrum Biologii Stosowanej oraz Innowacyjnych Technologii i Produkcji Żywności, z podziałem na 5 części
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-1302023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-21-czerwca-2023-roku-132.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem będzie dostawa sprzętu dla Ośrodka Badań Technologii Produkcji Roślinnej – Swojczyce, Centrum Produktu Regionalnego oraz dla Centrum Biologii Stosowanej oraz Innowacyjnych Technologii i Produkcji Żywności - z podziałem na 3 części
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-1312023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-21-czerwca-2023-roku-133.html
w sprawie powołania komisji odbiorowej dla zadania pn. „Zakup wyposażenia wraz z montażem dla Centrum Biologii Stosowanej i Centrum Eksperymentalnych Zakażeń Zwierząt w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-1372023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-3-lipca-2023-roku-139.html

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/projekty/innowacyjna-technologia-wytwarzania-i-rozlewu-wina-gronowego-oraz-sposob-organizacji-produkcji/europejski--1.html
Warsztaty dla serowarów i winiarzy, kiermasz produktów regionalnych, a przede wszystkim wręczenie przez Roberta Makłowicza certyfikatów „Zielona Dolina Żywności i Zdrowia” – w niedzielę Święto sera i wina.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/zapraszamy_na_v_swieto_sera_i_wina-318.html
Historia Koncertów Noworocznych to tradycja pomagania – od kilku lat – Fundacji Wrocławskie Hospicjum dla Dzieci. To blisko 450 tys. zł zebranych podczas aukcji charytatywnych i wielkie gwiazdy polskiej piosenki. 12 stycznia spotkamy się po raz dziewiąty.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/koncert_noworoczny_9_dobra_tradycja_pomagania-439.html
Kiedyś ze słoniną, dzisiaj na słodko. Posypane cukrem pudrem, polane lukrem, nadziane powidłami, czekoladą lub budyniem. W tłusty czwartek podniebieniami Polaków rządzą pączki. Pączusie.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/paczki_pampuchy_i_kreple-840.html
Podczas kolejnej edycji Święta sera i wina tłumy wrocławian nie tylko miały okazję zrobić zakupy u najlepszych dolnośląskich winiarzy i serowarów. Były też warsztaty, konkursy, wykłady i plenerowe gotowanie.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/sery--wina-i-tlumy-wroclawian-4448.html

Rezultaty: 251 - 260 z 36 podstron

  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 36

magnacarta-logo.jpglogo European University Associationlogo HR Excellence in Researchprzejdź do bip eugreen_logo_simple.jpgica-europe-logo.jpglogo-1.png