wyszukiwanie zaawansowane
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/wspolpraca/polskapolitechnika-lodzk-1.html
Doktorantka Szkoły Doktorskiej UPWr Agata Bisiecka dzięki nauce rozwiązuje zagadki z przeszłości, a także pomaga wymiarowi sprawiedliwości w identyfikacji ludzkich szczątków.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pokaz-mi-swoja-czaszke-a-powiem-ci-kim-jestes-3657.html
https://upwr.edu.pl/studia/wymiany-studenckie/erasmus/europa/uczelnie-partnerskie/hiszpania-7.html
Warsztaty serowarskie, winiarskie i Slow Food, wybór najlepszych dolnośląskich serów i win, certyfikaty przyznane przez Zieloną Dolinę – V Święto sera i wina za nami. Gwiazdą spotkania był Robert Makłowicz, dziennikarz i krytyk kulinarny.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/v_swieto_sera_i_wina_nagrodzono_najlepszych-319.html
Jubilatka, prof. Bożena Patkowska-Sokoła o dobroczynnym działaniu kwasów tłuszczowych CLA uzyskiwanych z mleka owiec, o łagodności, jakiej uczą te zwierzęta i o tym, dlaczego warto się uczyć.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prof_patkowska_sokola_uwierzmy_w_cla_dla_zdrowia-289.html
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/przemowienie-tadeusza-trziszki--rektora-kadencji-2016-2020-inaguracja-roku-akademickiego-2020-2021/magnificencjo-rektorze-wielce--1.html
Sery, mąka, masło, sok, kwas chlebowy czy pierogi – pierwsze wyróżnione znakiem „Zielonej Doliny Żywności i Zdrowia” produkty są świetnie znane Dolnoślązakom.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pierwsze_certyfikaty_zielonej_doliny-320.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/wspolpraca/polskapolitechnika-lodzk-1.html
Doktorantka Szkoły Doktorskiej UPWr Agata Bisiecka dzięki nauce rozwiązuje zagadki z przeszłości, a także pomaga wymiarowi sprawiedliwości w identyfikacji ludzkich szczątków.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pokaz-mi-swoja-czaszke-a-powiem-ci-kim-jestes-3657.html
https://upwr.edu.pl/studia/wymiany-studenckie/erasmus/europa/uczelnie-partnerskie/hiszpania-7.html
Warsztaty serowarskie, winiarskie i Slow Food, wybór najlepszych dolnośląskich serów i win, certyfikaty przyznane przez Zieloną Dolinę – V Święto sera i wina za nami. Gwiazdą spotkania był Robert Makłowicz, dziennikarz i krytyk kulinarny.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/v_swieto_sera_i_wina_nagrodzono_najlepszych-319.html
Jubilatka, prof. Bożena Patkowska-Sokoła o dobroczynnym działaniu kwasów tłuszczowych CLA uzyskiwanych z mleka owiec, o łagodności, jakiej uczą te zwierzęta i o tym, dlaczego warto się uczyć.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prof_patkowska_sokola_uwierzmy_w_cla_dla_zdrowia-289.html
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/przemowienie-tadeusza-trziszki--rektora-kadencji-2016-2020-inaguracja-roku-akademickiego-2020-2021/magnificencjo-rektorze-wielce--1.html
Sery, mąka, masło, sok, kwas chlebowy czy pierogi – pierwsze wyróżnione znakiem „Zielonej Doliny Żywności i Zdrowia” produkty są świetnie znane Dolnoślązakom.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pierwsze_certyfikaty_zielonej_doliny-320.html
Rezultaty: 11 - 20 z 2 podstron