wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej w celu przygotowania i przeprowadzenia postepowania o udzielenie zamówienia publicznego, w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem jest: dostawa specjalnie wzbogaconych (zaprojektowanych) jaj, masy białka jaj, sproszkowanego żółtka i białka kur linii niosek Lohmann Brown (LB) do realizacji zadania 1 w Projekcie pt.: „Innowacyjne technologie produkcji biopreparatów na bazie nowej generacji jaj (OVOCURA)” współfinansowanego ze (...)
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2011-rok/zarzadzenie-nr-1722011-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-20-grudnia-2011-roku-172.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej w celu wyłonienia dostawcy sprzętu laboratoryjnego do budynku Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu w ramach projektu pt.: „Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu” współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Dolnośląskiego na lata 2007 -2013
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2010-rok/zarzadzenie-nr-1602010-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-18-listopada-2010-roku-160.html
Wśród najważniejszych spraw poruszonych na posiedzeniu senatu znalazły się: limity przyjęć studentów na rok akademicki 2016/2016, realizacja strategii rozwoju biblioteki i polityka wydawnicza uczelni.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lutowe_posiedzenie_senatu_2016-856.html
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, który w tegorocznym rankingu „Perspektyw” zajął pierwsze miejsce w kategorii „nauki o żywności i żywieniu”, uruchamia kolejny kierunek studiów związany z żywieniem – technologię i organizację gastronomii.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pierwsze_uniwersyteckie_studia_dualne-351.html
w sprawie przygotowania roboczego projektu statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu celem przekazania Senackiej Komisji Statutowej do dalszego procedowania
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2018-rok/zarzadzenie-nr-1392018-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-9-listopada-2018-roku-140.html
O dietetycznych i smakowych walorach różnych ryb, a także o tym, jak radzić sobie z ich kupowaniem i przyrządzaniem – dr Danuta Figurska-Ciura z Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/ekspert_upwr_warto_jesc_ryby-249.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem jest dostawa (zakup) wyposażenia wraz z montażem Linii gastronomicznej dla Centrum Biologii Stosowanej w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności UPWr” - I0CZZ000.271.109.2022
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-1932022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-9-grudnia-2022-roku-195.html
Już po raz dwudziesty piąty spotykamy się na Międzynarodowej Konferencji SKN a na XXXVII Sejmiku SKN, które organizowane są w naszej uczelni. Serdecznie zapraszamy wszystkich studentów i pracowników, sympatyków studenckiego ruchu naukowego do udziału w naszej konferencji.
https://upwr.edu.pl/wydarzenia/xxv-miedzynarodowa-konferencja-studenckich-kol-naukowych-12.html
Jak mówi przysłowie, przez żołądek do serca. A u nas – do mózgu, bo studia na kierunkach dotyczących żywności rozwijają głównie ten organ. W menu UPWr oferuje technologię żywności i żywienie człowieka, technologię i organizację gastronomii, żywienie człowieka i dietetykę i zarządzanie jakością i analizę żywności. Bon appetit!
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studia-zwiazane-z-zywnoscia-z-czym-to-sie-je-3849.html
Kilka porad od ekspertów UPWr na czas przedświątecznych przygotowań – o niezdrowym smażeniu i zdrowych rybach, o kupowaniu karpi i choinek oraz świątecznych spacerach.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/porady-przyrodnikow-na-swieta-3437.html
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2011-rok/zarzadzenie-nr-1722011-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-20-grudnia-2011-roku-172.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej w celu wyłonienia dostawcy sprzętu laboratoryjnego do budynku Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu w ramach projektu pt.: „Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu” współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Dolnośląskiego na lata 2007 -2013
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2010-rok/zarzadzenie-nr-1602010-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-18-listopada-2010-roku-160.html
Wśród najważniejszych spraw poruszonych na posiedzeniu senatu znalazły się: limity przyjęć studentów na rok akademicki 2016/2016, realizacja strategii rozwoju biblioteki i polityka wydawnicza uczelni.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lutowe_posiedzenie_senatu_2016-856.html
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, który w tegorocznym rankingu „Perspektyw” zajął pierwsze miejsce w kategorii „nauki o żywności i żywieniu”, uruchamia kolejny kierunek studiów związany z żywieniem – technologię i organizację gastronomii.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pierwsze_uniwersyteckie_studia_dualne-351.html
w sprawie przygotowania roboczego projektu statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu celem przekazania Senackiej Komisji Statutowej do dalszego procedowania
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2018-rok/zarzadzenie-nr-1392018-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-9-listopada-2018-roku-140.html
O dietetycznych i smakowych walorach różnych ryb, a także o tym, jak radzić sobie z ich kupowaniem i przyrządzaniem – dr Danuta Figurska-Ciura z Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/ekspert_upwr_warto_jesc_ryby-249.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem jest dostawa (zakup) wyposażenia wraz z montażem Linii gastronomicznej dla Centrum Biologii Stosowanej w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności UPWr” - I0CZZ000.271.109.2022
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-1932022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-9-grudnia-2022-roku-195.html
Już po raz dwudziesty piąty spotykamy się na Międzynarodowej Konferencji SKN a na XXXVII Sejmiku SKN, które organizowane są w naszej uczelni. Serdecznie zapraszamy wszystkich studentów i pracowników, sympatyków studenckiego ruchu naukowego do udziału w naszej konferencji.
https://upwr.edu.pl/wydarzenia/xxv-miedzynarodowa-konferencja-studenckich-kol-naukowych-12.html
Jak mówi przysłowie, przez żołądek do serca. A u nas – do mózgu, bo studia na kierunkach dotyczących żywności rozwijają głównie ten organ. W menu UPWr oferuje technologię żywności i żywienie człowieka, technologię i organizację gastronomii, żywienie człowieka i dietetykę i zarządzanie jakością i analizę żywności. Bon appetit!
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studia-zwiazane-z-zywnoscia-z-czym-to-sie-je-3849.html
Kilka porad od ekspertów UPWr na czas przedświątecznych przygotowań – o niezdrowym smażeniu i zdrowych rybach, o kupowaniu karpi i choinek oraz świątecznych spacerach.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/porady-przyrodnikow-na-swieta-3437.html
Rezultaty: 171 - 180 z 20 podstron