wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie powołania Grupy Roboczej w ramach projektu „UPWR 2.0: międzynarodowy i interdyscyplinarny program rozwoju Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”, nr POWR.03.05.00-00-Z062/18, moduł 6, zadanie 1, w ramach wdrażania Strategii Logo HR, a w szczególności opracowania otwartej, przejrzystej i opartej na kryterium osiągnięć procedury rekrutacji pracowników (OTMR).
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2020-rok/zarzadzenie-nr-1122020-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-14-kwietnia-2020-roku-113.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-funkcjonalna-pochodzenia-roslinnego-plants4food/zespol/dr-inz-igor-turkiewicz-5.html
Potencjalne wykorzystanie owoców pigwowca (Chaenomeles spp.) w otrzymaniu innowacyjnych produktów o zaprogramowanych właściwościach prozdrowotnych.
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/igor-piotr-turkiewicz-10.html
Znają się od liceum. Razem skończyli studia na technologii żywności i żywienia. Teraz pracują w jednym zespole jako doktoranci Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności pod okiem prof. Anety Wojdyło. Wspólnie wyjeżdżają na staże zagraniczne, gdzie poznają nowe metody badawcze i uczą się pracować w międzynarodowym środowisku.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowy-dream-team-karolina-tkacz-i-igor-turkiewicz-3562.html
https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-igor-piotr-turkiewicz-13-wrzesnia-2022-r--41.html
Za działalność w SKN: Wawrzyniak Joanna Knap Ewa Owczarz Martyna Baran Jeremi de Bever Piotr Kulik Adrian Stuła Tomasz Robak Marcin Budzyński Tadeusz Habiera Kamila Aniśkiewicz Marcelina Tokarczuk Monika Wójcik Paulina Mucha Wiktoria Klukowska Izabela Kaźmierczak Joanna Skarbek Małgorzata Smandek Agnieszka Władyka Olga Kosiorowska Katarzyna Golos Monika Pilarska Kinga Szczepańska Klaudia Tkacz Karolina Kosieradzka Justyna Turkiewicz Igor Bigus Anita Gajewska (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-studentow-nagrodzonych-na-xvi-dniu-aktywnosci-studenckiej-6122017-r
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/projekty/narodowe-centrum-nauki/preludium/preludium-21-23.html
W VI edycji konkursu Młode Talenty dwoje naukowców z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zostało laureatami – Igor Turkiewicz w kategorii sukces naukowy, a Agnieszka Krawczyk-Łebek w kategorii sukces w zakresie innowacji.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/mamy-mlode-talenty-3814.html
Karolina Tkacz i Igor Turkiewicz – magistranci prof. Anety Wojdyło z Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności – zdobyli „Diamentowe Granty”, czyli 220 tys. zł na badania i własne wynagrodzenie.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/diamentowe_granty_dla_studentow_upwr-312.html
W nauce obok samej nauki najważniejsze są kontakty. Ich budowaniu służy program wsparcia wymiany stypendialnej PROM. W tym roku skorzystali z niego Karolina Tkacz, Igor Turkiewicz i Tomasz Noszczyk.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prom-jak-to-sie-robi-w-ameryce-3361.html
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2020-rok/zarzadzenie-nr-1122020-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-14-kwietnia-2020-roku-113.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-funkcjonalna-pochodzenia-roslinnego-plants4food/zespol/dr-inz-igor-turkiewicz-5.html
Potencjalne wykorzystanie owoców pigwowca (Chaenomeles spp.) w otrzymaniu innowacyjnych produktów o zaprogramowanych właściwościach prozdrowotnych.
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/igor-piotr-turkiewicz-10.html
Znają się od liceum. Razem skończyli studia na technologii żywności i żywienia. Teraz pracują w jednym zespole jako doktoranci Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności pod okiem prof. Anety Wojdyło. Wspólnie wyjeżdżają na staże zagraniczne, gdzie poznają nowe metody badawcze i uczą się pracować w międzynarodowym środowisku.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowy-dream-team-karolina-tkacz-i-igor-turkiewicz-3562.html
https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-igor-piotr-turkiewicz-13-wrzesnia-2022-r--41.html
Za działalność w SKN: Wawrzyniak Joanna Knap Ewa Owczarz Martyna Baran Jeremi de Bever Piotr Kulik Adrian Stuła Tomasz Robak Marcin Budzyński Tadeusz Habiera Kamila Aniśkiewicz Marcelina Tokarczuk Monika Wójcik Paulina Mucha Wiktoria Klukowska Izabela Kaźmierczak Joanna Skarbek Małgorzata Smandek Agnieszka Władyka Olga Kosiorowska Katarzyna Golos Monika Pilarska Kinga Szczepańska Klaudia Tkacz Karolina Kosieradzka Justyna Turkiewicz Igor Bigus Anita Gajewska (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-studentow-nagrodzonych-na-xvi-dniu-aktywnosci-studenckiej-6122017-r
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/projekty/narodowe-centrum-nauki/preludium/preludium-21-23.html
W VI edycji konkursu Młode Talenty dwoje naukowców z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zostało laureatami – Igor Turkiewicz w kategorii sukces naukowy, a Agnieszka Krawczyk-Łebek w kategorii sukces w zakresie innowacji.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/mamy-mlode-talenty-3814.html
Karolina Tkacz i Igor Turkiewicz – magistranci prof. Anety Wojdyło z Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności – zdobyli „Diamentowe Granty”, czyli 220 tys. zł na badania i własne wynagrodzenie.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/diamentowe_granty_dla_studentow_upwr-312.html
W nauce obok samej nauki najważniejsze są kontakty. Ich budowaniu służy program wsparcia wymiany stypendialnej PROM. W tym roku skorzystali z niego Karolina Tkacz, Igor Turkiewicz i Tomasz Noszczyk.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prom-jak-to-sie-robi-w-ameryce-3361.html
Rezultaty: 1 - 10 z 8 podstron