eu_green_logo_szare.png

Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/zespol/dr-inz-joanna-miedzianka-3.html
Wpływ wybranych modyfikacji białek roślinnych na właściwości funkcjonalne i profil aminokwasowy otrzymanych preparatów
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/joanna-weronika-miedzianka-37.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/badania/bon-na-innowacje-we-wspolpracy-z-firma-olvita-3.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/produkty-spozywcze-o-wyzszej-funkcjonalnosci-z-ekologicznego-surowca-roslinnego-3.html
w sprawie powołania Senackiej Komisji Badań Naukowych na kadencję 2024-2028
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-senatu/2024-rok/uchwala-nr-392024-senatu-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-26-wrzesnia-2024-roku-40.html
Lista kandydatów do rad dyscyplin naukowych spośród Pracowników ze stopniem naukowym doktora
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2019-2023/komunikat-nr-28-uczelnianej-komisji-wyborczej-32.html

https://upwr.edu.pl/uczelnia/wladze-uczelni/senat/sklad-senatu-w-kadencji-2024--1.html
Dzięki grantom z programu Miniatura 3 naukowczynie z UPWr będą badać m.in. flawonoidy, grzyby strzępkowe, „zielone” rozpuszczalniki, preparaty białkowe i związki stosowane w leczeniu przeciwnowotworowym.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/granty-z-miniatury-3-na-upwr-3310.html
Numer oferty:  03/2020/TŻ  Nazwa rozwiązania:  Sposób wytwarzania gotowych klusek ziemniaczanych na bazie ziemniaków odmian o kolorowym miąższu, takim jak czerwony, purpurowy czy fioletowy, o stabilnym i korzystnym zabarwieniu ugotowanej potrawy, nadających się do przechowywania chłodniczego po zapakowaniu w folii termozgrzewalnej  Opis rozwiązania: Istniejące obecnie rozwiązania patentowe dotyczą klusek otrzymywanych na bazie ziemniaków odmian o tradycyjnym, żółtym, kremowym lub białym (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/kolorowe-kluski-ziemniaczane
Numer oferty:  01/2020/TŻ  Nazwa rozwiązania:  Sposób wytwarzania suszu z ziemniaka surowego, odmian o kolorowym miąższu, takim jak czerwony, purpurowy czy fioletowy o stabilnym, korzystnym zabarwieniu, odpowiadającym użytemu surowcowi, nadającym się do wykorzystania w produkcji żywności lub potraw Opis rozwiązania: Istniejące obecnie rozwiązania patentowe w tym zakresie dotyczą suszy ziemniaczanych z ziemniaków ugotowanych oraz suszy z ziemniaka surowego, których barwa stabilizowana jest (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/kolorowy-susz-ziemniaczany

Rezultaty: 1 - 10 z 55 podstron

  • 1
  • 2
  • 3
  • 55

magnacarta-logo.jpglogo European University Associationlogo HR Excellence in Researchprzejdź do bip eugreen_logo_simple.jpgica-europe-logo.jpglogo-1.png