eu_green_logo_szare.png

Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie wprowadzenia zmian do zarządzenia nr 22/2022/K Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 10 marca 2022 roku w sprawie ustalenia składów Wydziałowych Komisji ds. Zapewnienia Jakości Kształcenia w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na kadencję do 31 stycznia 2025 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-2372023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-5-pazdziernika-2023-roku-243.html
elektorzy w kadencji 2020-2024
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2019-2023/komunikat-nr-42020-uczelnianej-komisji-wyborczej-11.html
Prof. Anna Michalska-Ciechanowska z Katedry Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych UPWr wraz partnerami pracuje nad innowacyjnymi sposobami wykorzystania organicznych odpadów poprodukcyjnych przemysłu olejarskiego i serowarskiego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/jak-madrze-zagospodarowac-odpady-przemyslowe-pracuja-nad-tym-naukowcy-upwr-3764.html

https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-biotechnologi-i-nauk-o-zywnosci/skn-q-jakosci-zywnosci/skn-q-jakosci-zywnosci-1.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/innowacyjne-rolnictwo-i-ogrodnictwo-inrog/projekty/agrotechniczne-srodowiskowe-i-technologiczne-aspekty-nawozenia-azotem-sorga-cukrowego-5.html
w sprawie wprowadzenia zmian do zarządzenie nr 22/2022/K Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 10 marca 2022 roku w sprawie ustalenia składów Wydziałowych Komisji ds. Zapewnienia Jakości Kształcenia w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na kadencję do 31 stycznia 2025 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-412023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-14-lutego-2023-roku-43.html
Dr inż. Anna Budny-Walczak z Wydziału Biologii i Hodowli Zwierząt zakończyła badania dotyczące wykorzystania larw owadów jako dodatku do karmy dla psów. Naukowczyni UPWr ma nadzieję, że będą one ratunkiem zarówno dla zwierząt z alergią, jak i dla środowiska, ponieważ produkcja mięsa, to ogromne emisje gazów cieplarnianych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/innowacyjny-naukowiec--bialko-z-larw-w-karmie-dla-psow-4413.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/badania/projekt-wspolfinansowany-ze-srodkow-ncbir-w-ramach-projektu-badawczego-e-6855-ecoraw-e-6855-45-ncbir--2.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/innowacyjne-rolnictwo-i-ogrodnictwo-inrog/projekty/formy-antymonu-w-glebach-wybranych-rejonow-dolnego-slaska-w-aspekcie-zagrozenia-srodowiskowego-6.html
Skład kwasów tłuszczowych oraz wartość i jakość plonu nasion jasno- i ciemnonasiennych odmian lnu oleistego (Linum usitatissimum L.) pod wpływem nawożenia azotem, borem i siarką.
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/anna-wondolowska-grabowska-53.html

Rezultaty: 51 - 60 z 135 podstron

  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 135

magnacarta-logo.jpglogo European University Associationlogo HR Excellence in Researchprzejdź do bip eugreen_logo_simple.jpgica-europe-logo.jpglogo-1.png