wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie powołania Rektorskiej Komisji Bezpieczeństwa i Higieny Pracy na kadencję od dnia powołania do dnia 31 sierpnia 2028 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2024-rok/zarzadzenie-nr-1932024k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-30-wrzesnia-2024-roku-194.html
w sprawie zmiany Zarządzenia nr 193/2024/K Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 30 września 2024 roku w sprawie powołania Rektorskiej Komisji Bezpieczeństwa i Higieny Pracy na kadencję od dnia powołania do dnia 31 sierpnia 2028 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2024-rok/zarzadzenie-nr-2282024k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-7-listopada-2024-roku-229.html
Doktorantka Szkoły Doktorskiej UPWr Agata Bisiecka dzięki nauce rozwiązuje zagadki z przeszłości, a także pomaga wymiarowi sprawiedliwości w identyfikacji ludzkich szczątków.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pokaz-mi-swoja-czaszke-a-powiem-ci-kim-jestes-3657.html
https://upwr.edu.pl/ogloszenia/spacer-szlakiem-profesorow-lwowskich-spacer-z-historyczna-zbrodnia-w-tle-514.html
Studia inżynierskie na kierunku technologia i organizacja gastronomii – to odpowiedź nie tylko na potrzeby rynku, ale też samych studentów. Agata Kurasiewicz i Izabela Florek są właśnie na praktyce u Zbigniewa Koźlika, jednego z najbardziej rozpoznawalnych szefów kuchni, współtwórcy – razem z Dolnośląską Organizacją Turystyczną – Dolnośląskiego Szlaku Kulinarnego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/specjalisci-od-gastronomii-z-dyplomem-3842.html
Trzy studentki Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności zmierzą się w finale konkursu kulinarnego o nagrody JM Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu „Pojedynek mistrzów kuchni”. To Pola Blak, Agata Kurasiewicz i Justyna Owsianka.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pojedynek-mistrzow-kuchni-oto-finalistki-3886.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-inzynierii-ksztaltowania-srodowiska-i-geodezji/skn-wspornik/skn-wspornik-1.html
Finiszuje z doktoratem i właśnie dostała fundusze na projekt realizowany w ramach konkursu Preludium. Promotorką Agaty Matery, studentki Szkoły Doktorskiej UPWr jest prof. Ewa Huszcza.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/doktorantka-upwr-z-grantem-z-preludium-4423.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zrownowazone-miasta-i-regiony-scr/projekty/modelowanie-i-integracja-danych-planistycznych-i-srodowiskowych-z-wykorzystaniem-technologii-sieci-semantycznych-3.html
SKN Wspornik powstało 6 grudnia, a to data, która zobowiązuje. Po raz czwarty studenci zebrali pieniądze i wyremontowali pomieszczenia Wrocławskiego Centrum Opieki i Wychowania.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/skn_wspornik_jak_swiety_mikolaj-44.html
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2024-rok/zarzadzenie-nr-1932024k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-30-wrzesnia-2024-roku-194.html
w sprawie zmiany Zarządzenia nr 193/2024/K Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 30 września 2024 roku w sprawie powołania Rektorskiej Komisji Bezpieczeństwa i Higieny Pracy na kadencję od dnia powołania do dnia 31 sierpnia 2028 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2024-rok/zarzadzenie-nr-2282024k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-7-listopada-2024-roku-229.html
Doktorantka Szkoły Doktorskiej UPWr Agata Bisiecka dzięki nauce rozwiązuje zagadki z przeszłości, a także pomaga wymiarowi sprawiedliwości w identyfikacji ludzkich szczątków.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pokaz-mi-swoja-czaszke-a-powiem-ci-kim-jestes-3657.html
https://upwr.edu.pl/ogloszenia/spacer-szlakiem-profesorow-lwowskich-spacer-z-historyczna-zbrodnia-w-tle-514.html
Studia inżynierskie na kierunku technologia i organizacja gastronomii – to odpowiedź nie tylko na potrzeby rynku, ale też samych studentów. Agata Kurasiewicz i Izabela Florek są właśnie na praktyce u Zbigniewa Koźlika, jednego z najbardziej rozpoznawalnych szefów kuchni, współtwórcy – razem z Dolnośląską Organizacją Turystyczną – Dolnośląskiego Szlaku Kulinarnego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/specjalisci-od-gastronomii-z-dyplomem-3842.html
Trzy studentki Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności zmierzą się w finale konkursu kulinarnego o nagrody JM Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu „Pojedynek mistrzów kuchni”. To Pola Blak, Agata Kurasiewicz i Justyna Owsianka.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pojedynek-mistrzow-kuchni-oto-finalistki-3886.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-inzynierii-ksztaltowania-srodowiska-i-geodezji/skn-wspornik/skn-wspornik-1.html
Finiszuje z doktoratem i właśnie dostała fundusze na projekt realizowany w ramach konkursu Preludium. Promotorką Agaty Matery, studentki Szkoły Doktorskiej UPWr jest prof. Ewa Huszcza.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/doktorantka-upwr-z-grantem-z-preludium-4423.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zrownowazone-miasta-i-regiony-scr/projekty/modelowanie-i-integracja-danych-planistycznych-i-srodowiskowych-z-wykorzystaniem-technologii-sieci-semantycznych-3.html
SKN Wspornik powstało 6 grudnia, a to data, która zobowiązuje. Po raz czwarty studenci zebrali pieniądze i wyremontowali pomieszczenia Wrocławskiego Centrum Opieki i Wychowania.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/skn_wspornik_jak_swiety_mikolaj-44.html
Rezultaty: 41 - 50 z 22 podstron