eu_green_logo_szare.png

Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie zmiany zarządzenia nr 55/2020 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 13 lutego w sprawie powołania Zespołu, który będzie odpowiedzialny za opracowanie modelu funkcjonowania Centrum Innowacyjnych Technologii utworzonego w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Dolnośląskiego na lata 2014-2020.
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2020-rok/zarzadzenie-nr-722020-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-24-lutego-2020-roku-73.html
w sprawie powołania Zespołu, który będzie odpowiedzialny za opracowanie modelu funkcjonowania Centrum Innowacyjnych Technologii utworzonego w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Dolnośląskiego na lata 2014-2020.
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2020-rok/zarzadzenie-nr-552020-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-13-lutego-2020-roku-56.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, w przetargu nieograniczonym, dla zadania pn. „Dostawa i montaż wyposażenia w wybranych pomieszczeniach budynku Centrum Biologii Stosowanej oraz Innowacyjnych Technologii Produkcji Żywności UPWr we Wrocławiu - w podziale na części: Część 1: Dostawa analizatora termograwimetrycznego z równoczesnym pomiarem DSC wraz z niezbędnymi akcesoriami i oprogramowaniem Część 2: (...)
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-1602022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-25-pazdziernika-2022-roku-162.html
Na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu rozpoczęło się strategiczne spotkanie rektorów sojuszu EU GREEN – Board of Rectors – zrzeszającego dziewięć europejskich uczelni. To wydarzenie o kluczowym znaczeniu, odbywające się dwa razy w roku, podczas którego wyznaczana jest dalsza ścieżka rozwoju międzynarodowego partnerstwa.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/trwa-spotkanie-rektorow-sojuszu-eu-green-4356.html
Badania prof. Alicji Kucharskiej z Katedry Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych UPWr i jej interdyscyplinarnego zespołu dowodzą, że oczyszczone ekstrakty z owoców czarnej borówki, aronii oraz jagody kamczackiej przyjmowane doustnie pomagają w zmniejszeniu objawów zespołu suchego oka i starczowzroczności, która dotyka już 1,3 miliarda ludzi na świecie.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/borowka--aronia-i-jagoda-poprawiaja-ostrosc-wzroku-i-nawilazaja-spojowki-4394.html
Prof. Andrzej Kotecki został wyróżniony tytułem doktora honoris causa Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego w Siedlcach. W wykładzie, który wygłosił podczas uroczystości, mówił o roślinach uprawianych w polu, opisanych w „Panu Tadeuszu”.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prof-kotecki-wyrozniony-doktoratem-honoris-causa-3758.html
w sprawie ustalenia składów Wydziałowych Komisji ds. Zapewnienia Jakości Kształcenia w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na kadencję do 31 stycznia 2025 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-222022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-10-marca-2022-roku-22.html
Zadajesz sobie pytania o przyszłość po studiach? Zastanawiasz się nad wyborem tematu pracy? A może po prostu chcesz studiować ciekawiej oraz umieć więcej i lepiej? Zaloguj się dzisiaj na spotkanie z tutorami i znajdź swojego mistrza. Początek godzina 12.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/znajdz-swojego-mistrza-4297.html
Sery od podszewki, pokazy kulinarne, wyróżnienia dla najlepszych winiarzy i serowarów – III Święto Sera i Wina przyciągnęło do Pawłowic smakoszy, znawców, producentów i tych, którzy uczą, jak produkować najlepiej.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/bylo_pysznie_i_regionalnie-727.html
w sprawie powołania komisji odbiorowej zadania inwestycyjnego zrealizowanego w ramach projektu pn. „Centrum Biologii Stosowanej oraz Innowacyjnych Technologii Produkcji Żywności” wchodzącego w skład przedsięwzięcia realizowanego pn. „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji Żywności, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-132022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-7-lutego-2022-roku-13.html

Rezultaty: 221 - 230 z 25 podstron

  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25

magnacarta-logo.jpglogo European University Associationlogo HR Excellence in Researchprzejdź do bip eugreen_logo_simple.jpgica-europe-logo.jpglogo-1.png