eu_green_logo_szare.png

Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Za działalność w SKN: Wawrzyniak Joanna  Knap Ewa Owczarz Martyna  Baran Jeremi  de Bever Piotr Kulik Adrian  Stuła Tomasz  Robak Marcin  Budzyński Tadeusz  Habiera Kamila  Aniśkiewicz Marcelina  Tokarczuk Monika  Wójcik Paulina  Mucha Wiktoria  Klukowska Izabela  Kaźmierczak Joanna Skarbek Małgorzata Smandek Agnieszka  Władyka Olga  Kosiorowska Katarzyna  Golos Monika  Pilarska Kinga  Szczepańska Klaudia  Tkacz Karolina  Kosieradzka Justyna  Turkiewicz Igor  Bigus Anita  Gajewska (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-studentow-nagrodzonych-na-xvi-dniu-aktywnosci-studenckiej-6122017-r
Obecność kości wstawnych czaszki ludzkiej (WBs) jako wskaźnik niestabilności rozwojowej
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/agata-bisiecka-57.html
Application of terrestrial laser scanning for the monitoring of changes in the mountain river bed
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/przewody-doktorskie/agata-walicka-42.html
"Eksperymentalne terapie nowotworów otrzewnej na modelach komórkowych oraz modelu zwierzęcym świni domowej (Sus scrofa domestica)"
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/agata-mikolajczyk-martinez-30.html
Doktorantka Szkoły Doktorskiej UPWr Agata Bisiecka dzięki nauce rozwiązuje zagadki z przeszłości, a także pomaga wymiarowi sprawiedliwości w identyfikacji ludzkich szczątków.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pokaz-mi-swoja-czaszke-a-powiem-ci-kim-jestes-3657.html
Studia inżynierskie na kierunku technologia i organizacja gastronomii – to odpowiedź nie tylko na potrzeby rynku, ale też samych studentów. Agata Kurasiewicz i Izabela Florek są właśnie na praktyce u Zbigniewa Koźlika, jednego z najbardziej rozpoznawalnych szefów kuchni, współtwórcy – razem z Dolnośląską Organizacją Turystyczną – Dolnośląskiego Szlaku Kulinarnego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/specjalisci-od-gastronomii-z-dyplomem-3842.html
Trzy studentki Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności zmierzą się w finale konkursu kulinarnego o nagrody JM Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu „Pojedynek mistrzów kuchni”. To Pola Blak, Agata Kurasiewicz i Justyna Owsianka.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pojedynek-mistrzow-kuchni-oto-finalistki-3886.html

https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-inzynierii-ksztaltowania-srodowiska-i-geodezji/skn-wspornik/skn-wspornik-1.html
Finiszuje z doktoratem i właśnie dostała fundusze na projekt realizowany w ramach konkursu Preludium. Promotorką Agaty Matery, studentki Szkoły Doktorskiej UPWr jest prof. Ewa Huszcza.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/doktorantka-upwr-z-grantem-z-preludium-4423.html
SKN Wspornik powstało 6 grudnia, a to data, która zobowiązuje. Po raz czwarty studenci zebrali pieniądze i wyremontowali pomieszczenia Wrocławskiego Centrum Opieki i Wychowania.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/skn_wspornik_jak_swiety_mikolaj-44.html

Rezultaty: 11 - 20 z 17 podstron

magnacarta-logo.jpglogo European University Associationlogo HR Excellence in Researchprzejdź do bip eugreen_logo_simple.jpgica-europe-logo.jpglogo-1.png