wyszukiwanie zaawansowane
Za działalność w SKN:
Wawrzyniak Joanna
Knap Ewa
Owczarz Martyna
Baran Jeremi
de Bever Piotr
Kulik Adrian
Stuła Tomasz
Robak Marcin
Budzyński Tadeusz
Habiera Kamila
Aniśkiewicz Marcelina
Tokarczuk Monika
Wójcik Paulina
Mucha Wiktoria
Klukowska Izabela
Kaźmierczak Joanna
Skarbek Małgorzata
Smandek Agnieszka
Władyka Olga
Kosiorowska Katarzyna
Golos Monika
Pilarska Kinga
Szczepańska Klaudia
Tkacz Karolina
Kosieradzka Justyna
Turkiewicz Igor
Bigus Anita
Gajewska (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-studentow-nagrodzonych-na-xvi-dniu-aktywnosci-studenckiej-6122017-r
Obecność kości wstawnych czaszki ludzkiej (WBs) jako wskaźnik niestabilności rozwojowej
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/agata-bisiecka-57.html
Application of terrestrial laser scanning for the monitoring of changes in the mountain river bed
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/przewody-doktorskie/agata-walicka-42.html
"Eksperymentalne terapie nowotworów otrzewnej na modelach komórkowych oraz modelu zwierzęcym świni domowej (Sus scrofa domestica)"
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/agata-mikolajczyk-martinez-30.html
Doktorantka Szkoły Doktorskiej UPWr Agata Bisiecka dzięki nauce rozwiązuje zagadki z przeszłości, a także pomaga wymiarowi sprawiedliwości w identyfikacji ludzkich szczątków.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pokaz-mi-swoja-czaszke-a-powiem-ci-kim-jestes-3657.html
Studia inżynierskie na kierunku technologia i organizacja gastronomii – to odpowiedź nie tylko na potrzeby rynku, ale też samych studentów. Agata Kurasiewicz i Izabela Florek są właśnie na praktyce u Zbigniewa Koźlika, jednego z najbardziej rozpoznawalnych szefów kuchni, współtwórcy – razem z Dolnośląską Organizacją Turystyczną – Dolnośląskiego Szlaku Kulinarnego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/specjalisci-od-gastronomii-z-dyplomem-3842.html
Trzy studentki Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności zmierzą się w finale konkursu kulinarnego o nagrody JM Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu „Pojedynek mistrzów kuchni”. To Pola Blak, Agata Kurasiewicz i Justyna Owsianka.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pojedynek-mistrzow-kuchni-oto-finalistki-3886.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-inzynierii-ksztaltowania-srodowiska-i-geodezji/skn-wspornik/skn-wspornik-1.html
Finiszuje z doktoratem i właśnie dostała fundusze na projekt realizowany w ramach konkursu Preludium. Promotorką Agaty Matery, studentki Szkoły Doktorskiej UPWr jest prof. Ewa Huszcza.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/doktorantka-upwr-z-grantem-z-preludium-4423.html
SKN Wspornik powstało 6 grudnia, a to data, która zobowiązuje. Po raz czwarty studenci zebrali pieniądze i wyremontowali pomieszczenia Wrocławskiego Centrum Opieki i Wychowania.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/skn_wspornik_jak_swiety_mikolaj-44.html
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-studentow-nagrodzonych-na-xvi-dniu-aktywnosci-studenckiej-6122017-r
Obecność kości wstawnych czaszki ludzkiej (WBs) jako wskaźnik niestabilności rozwojowej
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/agata-bisiecka-57.html
Application of terrestrial laser scanning for the monitoring of changes in the mountain river bed
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/przewody-doktorskie/agata-walicka-42.html
"Eksperymentalne terapie nowotworów otrzewnej na modelach komórkowych oraz modelu zwierzęcym świni domowej (Sus scrofa domestica)"
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/agata-mikolajczyk-martinez-30.html
Doktorantka Szkoły Doktorskiej UPWr Agata Bisiecka dzięki nauce rozwiązuje zagadki z przeszłości, a także pomaga wymiarowi sprawiedliwości w identyfikacji ludzkich szczątków.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pokaz-mi-swoja-czaszke-a-powiem-ci-kim-jestes-3657.html
Studia inżynierskie na kierunku technologia i organizacja gastronomii – to odpowiedź nie tylko na potrzeby rynku, ale też samych studentów. Agata Kurasiewicz i Izabela Florek są właśnie na praktyce u Zbigniewa Koźlika, jednego z najbardziej rozpoznawalnych szefów kuchni, współtwórcy – razem z Dolnośląską Organizacją Turystyczną – Dolnośląskiego Szlaku Kulinarnego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/specjalisci-od-gastronomii-z-dyplomem-3842.html
Trzy studentki Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności zmierzą się w finale konkursu kulinarnego o nagrody JM Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu „Pojedynek mistrzów kuchni”. To Pola Blak, Agata Kurasiewicz i Justyna Owsianka.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pojedynek-mistrzow-kuchni-oto-finalistki-3886.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-inzynierii-ksztaltowania-srodowiska-i-geodezji/skn-wspornik/skn-wspornik-1.html
Finiszuje z doktoratem i właśnie dostała fundusze na projekt realizowany w ramach konkursu Preludium. Promotorką Agaty Matery, studentki Szkoły Doktorskiej UPWr jest prof. Ewa Huszcza.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/doktorantka-upwr-z-grantem-z-preludium-4423.html
SKN Wspornik powstało 6 grudnia, a to data, która zobowiązuje. Po raz czwarty studenci zebrali pieniądze i wyremontowali pomieszczenia Wrocławskiego Centrum Opieki i Wychowania.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/skn_wspornik_jak_swiety_mikolaj-44.html
Rezultaty: 11 - 20 z 17 podstron