eu_green_logo_szare.png

Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie powołania Zespołów ds. współpracy z firmą świadczącą usługę przeprowadzenia szczegółowej analizy zasobów ludzkich oraz opracowania systemu wartościowania stanowisk pracy, systemu motywowania pracowników i systemu oceniania pracowników niebędących nauczycielami akademickimi Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2023-rok/zarzadzenie-nr-452023-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-17-marca-2023-roku-46.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania w trybie podstawowym bez negocjacji, którego przedmiotem jest dostawa urządzeń chłodniczych dla Centrum Biologii Stosowanej, Centrum Eksperymentalnych Zakażeń Zwierząt oraz Ośrodka Badań Technologii Produkcji Roślinnej –Swojczyce, z podziałem na 3 części: Część 1 - zamrażarka kriogeniczna ultraniskotemperaturowa z wyposażeniem – 1 szt. (ID 009), Część 2 - zamrażarka skrzyniowa minimum 340 litrów – 1szt. (ID (...)
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-1172023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-5-czerwca-2023-roku-119.html
w sprawie zmiany zarządzenia nr 55/2020 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 13 lutego w sprawie powołania Zespołu, który będzie odpowiedzialny za opracowanie modelu funkcjonowania Centrum Innowacyjnych Technologii utworzonego w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Dolnośląskiego na lata 2014-2020.
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2020-rok/zarzadzenie-nr-722020-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-24-lutego-2020-roku-73.html
w sprawie powołania Zespołu, który będzie odpowiedzialny za opracowanie modelu funkcjonowania Centrum Innowacyjnych Technologii utworzonego w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Dolnośląskiego na lata 2014-2020.
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2020-rok/zarzadzenie-nr-552020-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-13-lutego-2020-roku-56.html
w sprawie powołania komisji odbiorowej zadania inwestycyjnego zrealizowanego w ramach projektu pn. „Centrum Biologii Stosowanej oraz Innowacyjnych Technologii Produkcji Żywności” wchodzącego w skład przedsięwzięcia realizowanego pn. „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji Żywności, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-132022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-7-lutego-2022-roku-13.html
Medale i odznaczenia za Zasługi dla Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, uroczystość przyznania doktoratu honoris causa prof. Anna Van Soom z Uniwersytetu w Gandawie, piknik studencki i tłumy wrocławian podczas zamykającego Święto i Dni Przyrodników jarmarku na Pawłowicach – wspólne świętowanie było i uroczyste, i rodzinne.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/swieto-uniwersytetu-przyrodniczego-2023-za-nami-4072.html
Tłumy wrocławian, kolejki przy stoiskach wystawców, warsztaty serowarskie, winiarskie i sensoryczne dla dzieci, wreszcie nagrody w konkursach – po dwóch latach przerwy spowodowanej pandemią Święto sera i wina wróciło do Pawłowic.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/vii-swieto-sera-i-wina-za-nami-3887.html
Trzy studentki Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności zmierzą się w finale konkursu kulinarnego o nagrody JM Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu „Pojedynek mistrzów kuchni”. To Pola Blak, Agata Kurasiewicz i Justyna Owsianka.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pojedynek-mistrzow-kuchni-oto-finalistki-3886.html

https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/komisje--rzecznicy--pelnomocnicy/komisje-rektorskie/komisje-rektorskierektorska--5.html
Instytut Hodowli Zwierząt na Wydziale Biologii i Hodowli Zwierząt świętował niedawno 20-lecie swojego istnienia. Naukowcy z nim związani opowiadają o początkach Instytutu, jego sukcesach i mistrzach.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/20-lecie-instytutu-hodowli-zwierzat-upwr-3920.html

Rezultaty: 91 - 100 z 11 podstron

magnacarta-logo.jpglogo European University Associationlogo HR Excellence in Researchprzejdź do bip eugreen_logo_simple.jpgica-europe-logo.jpglogo-1.png