wybierz kategorie wiadomości
Żywność rzemieślnicza ze wsparciem UPWr
05.01.2022
Centrum Produktu Regionalnego Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu to miejsce, w którym tradycyjne serowarstwo, browarnictwo, winiarstwo, przetwórstwo mięsne i owocowo-warzywne będzie przekazywane w nowoczesny sposób. Jak podkreśla dr inż. Marek Szołtysik z Katedry Rozwoju Funkcjonalnych Produktów Żywnościowych, dynamicznie rozwijający się segment żywności rzemieślniczej potrzebuje wsparcia merytorycznego. Stąd pomysł na powstanie CPR.
Organizacja zajęć do końca semestru
04.01.2022
Od 10 stycznia do 4 lutego 2022 r., tj. do końca semestru zimowego w trybie zdalnym odbywać się będą wykłady i zajęcia ogólnouczelniane. O przedmiotach kierunkowych zdecydują dziekani.
- Poprzednia
- 1
- 4
- 5
- 6