wybierz kategorie wiadomości
![](/thumb/oGBUJIA1JEEcnWQIxBAZWBkdQSS4tAR4HRWcRUBIfWHdBURMnAUoTGCBAGDcJB21MaxUfJy4MAT5GNRRTCh4ZEUxWET8RWCNZOkMXMTRMA1MGQC9nfF8xTQw3AG4IEg5vTxUcIghcbQ13Vxg3Hw1QTV4CFGpgTx0QBi8EUhIoEylBDVh-RhVtWzReE3pSQUEPFl5ROC0KCD0AIUMLV1tYLgxZDjkLVSNSJxJOegYGRhBXEwctKwIfG0tpQ0IPDR9vWRUZM1cAf09nA0R6FQ/glowna.jpg)
City&Co, czyli jak stworzyć miasto przyjazne seniorom
14.02.2022
Konsorcjum z udziałem naukowców z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu będzie realizować jeden z projektów nagrodzonych w międzynarodowym konkursie ENUTC: ERA-NET Urban Transformation Capacities. Na 152 wnioski finansowanie zdobyło tylko 16.
![](/thumb/gGBUJIA1JEEcnWQIxBAZWBkdQSS4tAR4HRWcRUBIfWHdBURMnAUoTGCBAGDcJB21MaxUfJy4MAT5GNRRTCh4ZEUxWET8RWCNZOkMXMTRMA1MGQC9nfF9PTksjCF0DVUBvGVMbJwpcYlA5XwM2CU1bE1NQX2o8HwIIDCYVbg8TWHdBAlhnRlUuWTISTnoYDxNPFgISLykyBAZLf1AdRBQVIxdFFScIXD0VbxIaPR8QUgJAFxQnPhRPTks2CEsDVUBvAE9JclRBfQRlEgk/zdalne-glowna.jpg)
Organizacja zajęć do 13 marca
14.02.2022
Zajęcia ogólnouczelniane i wykłady nadal prowadzone będą w trybie zdalnym. O przedmiotach kierunkowych decydują dziekani.
![](/thumb/YGBUJIA1JEEcnWQIxBAZWBkdQSS4tAR4HRWcRUBIfWHdBURMnAUoTGCBAGDcJB21MaxUfJy4MAT5GNRRTCh4ZEUxWET8RWCNZOkMXMTRMA1MGQy9nfVwxTRogE14RFgg-F0AVaUgbKV45VVZiSgRdDEMcEmYmHQpARWcRQwkdHy4XaBMvRgNtAnccVjQJDVZBDlADJG5BTxIIIgRuDxNYd1IbWCgLVztFOlwYPRpBC0FaFwQ7LwwZBw4qE0hEW1g-Ck0faV4bLE9mCUQgWlABQUk/glowna.jpg)
Żywność rzemieślnicza ze wsparciem UPWr
05.01.2022
Centrum Produktu Regionalnego Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu to miejsce, w którym tradycyjne serowarstwo, browarnictwo, winiarstwo, przetwórstwo mięsne i owocowo-warzywne będzie przekazywane w nowoczesny sposób. Jak podkreśla dr inż. Marek Szołtysik z Katedry Rozwoju Funkcjonalnych Produktów Żywnościowych, dynamicznie rozwijający się segment żywności rzemieślniczej potrzebuje wsparcia merytorycznego. Stąd pomysł na powstanie CPR.
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4