wyszukiwanie zaawansowane
Uniwersytet Przyrodniczy nagrodzony w konkursie Genius Universitatis na najlepsze reklamy polskich uczelni. Doceniono uczelniany mural, który powstał w ramach obchodów 70-lecia UPWr i jest nie tylko piękną, edukacyjną ilustracją, ale też hotelem dla pszczół murarek. Otrzymaliśmy nagrodę specjalną – Best Genius.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/mural-upwr-z-glowna-nagroda-w-konkursie-genius-universitatis-3784.html
Brązowy Krzyż Zasługi prof. dr hab. inż. Agnieszka Kita Medal Złoty za Długoletnią Służbę dr Krzysztof Gediga dr hab. inż. Edward Grzyś mgr Barbara Miller dr hab. Ryszard Mordak dr hab. inż. Barbara Patorczyk-Pytlik, prof. nadzw. dr inż. Piotr Regiec Surma Zdzisław inż. Maria Szachniewicz prof. dr hab. inż. Andrzej Żyromski Medal Srebrny za Długoletnią Służbę dr hab. inż. Tomasz Kowalczyk dr hab. inż. Grzegorz Pęczkowski dr inż. Maciej Piotrowski dr Elżbieta (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/wszyscy-nagrodzeni-swieto-uniwersytetu-2017
Związki lotne produktów spożywczych - analiza składu, badanie właściwości i potencjalne zastosowania
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/jacek-jaroslaw-lyczko-48.html
Co wspólnego mają związki zapachowe z odchudzaniem, a co olejek eteryczny z paszą dla zwierząt? Jakie powiązanie mają grzyby ze sterydami, terapią hormonalną i produkcją leków? O tym opowiadają dr Jacek Łyczko i dr Ewa Kozłowska z Katedry Chemii na UPWr.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/dr-lyczko-i-dr-kozlowska-specjalisci-od-nietypowych-rozwiazan-3661.html
w sprawie powołania komisji do przeprowadzenia egzaminu doktorskiego z języka angielskiego mgr inż. Pauliny Łyczko
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-rad-naukowych-dyscyplin/uchwaly-rady-naukowej-dyscypliny-nauk-biologicznych/2022-rok/uchwala-nr-15-2022-nb-podjeta-przez-rade-dyscypliny-nauki-biologiczne-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-w-dniu-17-maja-2022-roku-15.html
w sprawie nadania drowi inż. Jackowi Jarosławowi Łyczko stopnia naukowego doktora habilitowanego w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-rad-naukowych-dyscyplin/uchwaly-rady-naukowej-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia/2024-rok/uchwala-nr-18-2024-tzz-podjeta-przez-rade-naukowa-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-w-dniu-14-maja-2024-roku-18.html
Jacek Łyczko, doktorant w Katedrze Chemii UPWr, zdobył niemal 1,5-milionowy grant Narodowego Centrum Badań i Rozwoju na stworzenie nowej generacji środków regulujących apetyt. Wykorzysta do nich naturalne i bezpieczne zapachy.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/zapachy-regulujace-apetyt-badania-z-programu-lider-na-upwr-3395.html
w sprawie powołania Komisji habilitacyjnej w postępowaniu o nadanie stopnia doktora habilitowanego w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia drowi inż. Jackowi Łyczko
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-rad-naukowych-dyscyplin/uchwaly-rady-naukowej-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia/2024-rok/uchwala-nr-1-2024-tzz-podjeta-przez-rade-naukowa-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-w-dniu-09-stycznia-2024-roku-1.html
W najnowszym podcaście dr Jacek Łyczko i doktorantka Michaela Godyla-Jabłoński opowiadają o otyłości w Polsce, o tym czym różni się apetyt od głodu, z jakimi problemami żywieniowymi borykają się Polacy, a także o tym co jest kluczem do właściwego odżywiania.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/tyjemy-najszybciej-na-swiecie-problemy-zywieniowe-polakow-3959.html
w sprawie wyrażenia zgody na przeprowadzenie postępowania w sprawie nadania stopnia doktora habilitowanego drowi inż. Jackowi Łyczko w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-rad-naukowych-dyscyplin/uchwaly-rady-naukowej-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia/2023-rok/uchwala-nr-60-2023-tzz-podjeta-przez-rade-naukowa-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-w-dniu-28-listopada-2023-roku-60.html
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/mural-upwr-z-glowna-nagroda-w-konkursie-genius-universitatis-3784.html
Brązowy Krzyż Zasługi prof. dr hab. inż. Agnieszka Kita Medal Złoty za Długoletnią Służbę dr Krzysztof Gediga dr hab. inż. Edward Grzyś mgr Barbara Miller dr hab. Ryszard Mordak dr hab. inż. Barbara Patorczyk-Pytlik, prof. nadzw. dr inż. Piotr Regiec Surma Zdzisław inż. Maria Szachniewicz prof. dr hab. inż. Andrzej Żyromski Medal Srebrny za Długoletnią Służbę dr hab. inż. Tomasz Kowalczyk dr hab. inż. Grzegorz Pęczkowski dr inż. Maciej Piotrowski dr Elżbieta (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/wszyscy-nagrodzeni-swieto-uniwersytetu-2017
Związki lotne produktów spożywczych - analiza składu, badanie właściwości i potencjalne zastosowania
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/jacek-jaroslaw-lyczko-48.html
Co wspólnego mają związki zapachowe z odchudzaniem, a co olejek eteryczny z paszą dla zwierząt? Jakie powiązanie mają grzyby ze sterydami, terapią hormonalną i produkcją leków? O tym opowiadają dr Jacek Łyczko i dr Ewa Kozłowska z Katedry Chemii na UPWr.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/dr-lyczko-i-dr-kozlowska-specjalisci-od-nietypowych-rozwiazan-3661.html
w sprawie powołania komisji do przeprowadzenia egzaminu doktorskiego z języka angielskiego mgr inż. Pauliny Łyczko
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-rad-naukowych-dyscyplin/uchwaly-rady-naukowej-dyscypliny-nauk-biologicznych/2022-rok/uchwala-nr-15-2022-nb-podjeta-przez-rade-dyscypliny-nauki-biologiczne-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-w-dniu-17-maja-2022-roku-15.html
w sprawie nadania drowi inż. Jackowi Jarosławowi Łyczko stopnia naukowego doktora habilitowanego w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-rad-naukowych-dyscyplin/uchwaly-rady-naukowej-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia/2024-rok/uchwala-nr-18-2024-tzz-podjeta-przez-rade-naukowa-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-w-dniu-14-maja-2024-roku-18.html
Jacek Łyczko, doktorant w Katedrze Chemii UPWr, zdobył niemal 1,5-milionowy grant Narodowego Centrum Badań i Rozwoju na stworzenie nowej generacji środków regulujących apetyt. Wykorzysta do nich naturalne i bezpieczne zapachy.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/zapachy-regulujace-apetyt-badania-z-programu-lider-na-upwr-3395.html
w sprawie powołania Komisji habilitacyjnej w postępowaniu o nadanie stopnia doktora habilitowanego w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia drowi inż. Jackowi Łyczko
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-rad-naukowych-dyscyplin/uchwaly-rady-naukowej-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia/2024-rok/uchwala-nr-1-2024-tzz-podjeta-przez-rade-naukowa-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-w-dniu-09-stycznia-2024-roku-1.html
W najnowszym podcaście dr Jacek Łyczko i doktorantka Michaela Godyla-Jabłoński opowiadają o otyłości w Polsce, o tym czym różni się apetyt od głodu, z jakimi problemami żywieniowymi borykają się Polacy, a także o tym co jest kluczem do właściwego odżywiania.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/tyjemy-najszybciej-na-swiecie-problemy-zywieniowe-polakow-3959.html
w sprawie wyrażenia zgody na przeprowadzenie postępowania w sprawie nadania stopnia doktora habilitowanego drowi inż. Jackowi Łyczko w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-rad-naukowych-dyscyplin/uchwaly-rady-naukowej-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia/2023-rok/uchwala-nr-60-2023-tzz-podjeta-przez-rade-naukowa-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-w-dniu-28-listopada-2023-roku-60.html
Rezultaty: 1 - 10 z 53 podstron