eu_green_logo_szare.png

Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie: wyznaczenia dr. Piotra Kupczyka na promotora pomocniczego rozprawy doktorskiej doktorantki Szkoły Doktorskiej lek. wet. Patrycji Kalak
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-rad-naukowych-dyscyplin/uchwaly-rady-naukowej-dyscyplin-weterynaria/2024-rok/uchwala-nr-34-2024-wet-rady-naukowej-dyscypliny-weterynaria-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-1-pazdziernika-2024-roku-34.html
w sprawie: wyznaczenia dr. hab. Michała Dzięcioła, prof. uczelni na promotora rozprawy doktorskiej doktorantki Szkoły Doktorskiej lek. wet. Patrycji Kalak
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-rad-naukowych-dyscyplin/uchwaly-rady-naukowej-dyscyplin-weterynaria/2022-rok/uchwala-nr-54-2022-wet-rady-dyscypliny-weterynaria-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-22-listopada-2022-roku-55.html
 Nauki biologiczne Kamila Liman – Wykorzystanie biologii syntetycznej do konstrukcji szczepu drożdży Yarrowia lipolytica w kierunku wydajnej produkcji likopenu Katarzyna Krajewska – Rola układu molekularnego IncRNA MEG3-miR19a-BMP4 w biologii komórek tkankikostnej Klaudia Bukowiec – Badanie wpływu poziomu nadtlenienia hodowli na proces biosyntezy lipidów przez drożdże Yarrowia lipolytica Technologia żywności i żywienia  Kamil Haładyn – Powłoki polisacharydowe jako czynnik kształtujący (...)
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/studenckie-projekty-badawcze/mlode-umysly-young-minds-project/zwyciezcy-i-edycji2
Produkcja związków bioaktywnych z wykorzystaniem drożdży Yarrowia lipolytica
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/patrycja-monika-szczepanska-20.html
"Laktofermentowane wysłodki buraczane jako czynnik uwrażliwiający na insulinę konie z syndromem metabolicznym EMS"
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/patrycja-maria-wroblewska-45.html

https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-biologii-i-hodowli-zwierzat/skn-zywienia-zwierzat/skn-zywienia-zwierzat-1.html

https://upwr.edu.pl/studia/wsparcie-dla-studenta/wsparcie-dla-studentow-z-ukrainy-i-bialorusi/calodobowe-wsparcie-organizacyjne-i-psychologiczne-1.html

https://upwr.edu.pl/studia/wsparcie-dla-studenta/wsparcie-dla-studentow-z-ukrainy-i-bialorusi/--3.html

https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-patrycja-wroblewska-15-12-2023-r--116.html
Przeciwwirusowy spray na gardło z wnętrzności ryb – brzmi niedorzecznie, ale na Islandii to tylko jeden z wielu ciekawych przykładów wykorzystania odpadów przemysłu spożywczego, o których na szkoleniu EEA School on Adding Value to Food Side Streams na Islandii dowiedziały się studentka biotechnologii Patrycja Ziuzia i dr Ewa Szczepańska z Katedry Chemii UPWr.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/drugie-zycie-odpadow-po-co-wyrzucac--kiedy-mozna-wykorzystac-3652.html

Rezultaty: 1 - 10 z 17 podstron

magnacarta-logo.jpglogo European University Associationlogo HR Excellence in Researchprzejdź do bip eugreen_logo_simple.jpgica-europe-logo.jpglogo-1.png