wyszukiwanie zaawansowane
Prof. Agnieszka Kita, prof. Jacek Bania i prof. Andrzej Kotecki zostali wybrani do Rady Doskonałości Naukowej. Łącznie do Rady wybrano 141 naukowców, reprezentujących dyscypliny naukowe wyodrębnionezgodnie z Ustawą 2.0.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/nasi_ludzie_w_radzie_doskonalosci_naukowej-135.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/badania/projekt-wspolfinansowany-ze-srodkow-ncbir-w-ramach-projektu-badawczego-e-6855-ecoraw-e-6855-45-ncbir--2.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/produkty-spozywcze-o-wyzszej-funkcjonalnosci-z-ekologicznego-surowca-roslinnego-3.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/badania/bon-na-innowacje-we-wspolpracy-z-firma-olvita-3.html
W kolejnym anglojęzycznym odcinku podcastu „Mamy zielone pojęcie" prof. Edgar Chambers IV i prof. Agnieszka Kita omawiają analizę sensoryczną żywności. Zagłębiają się w jej rolę w rozwoju produktów i preferencjach konsumentów, podkreślając wkład projektu SEASONED w rozwój nauki o żywności.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/analiza-sensoryczna-w-nauce-o-zywnosci--gdzie-smak-spotyka-innowacje-4244.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/badania/badania-w-ramach-programu-bon-na-innowacje-1.html
Prof. Agnieszka Kita została członkinią Grupy Roboczej ds. Zdrowia i Żywności Europejskiego Forum Strategicznego ds. Infrastruktur Badawczych (ESFRI).
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowczyni-z-upwr-czlonkinia-esfri-health-and-food-strategic-working-group-3843.html
Stworzenie centrum analizy sensorycznej żywności z ukierunkowaniem na novel food – to długofalowy cel związany z projektem SEASONED prof. Agnieszki Kity, przewodniczącej Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia i lidera WZB „Żywność i zdrowie”.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/upwr-z-projektem-z-programu-horizon-widera-3825.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/wplyw-metody-prazenia-na-sensoryczna-jakosc-orzechow-2.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/tekstura-smazonych-produktow-spozywczych-w-zaleznosci-od-wlasciwosci-chemicznych-medium-smazalniczego-1.html
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/nasi_ludzie_w_radzie_doskonalosci_naukowej-135.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/badania/projekt-wspolfinansowany-ze-srodkow-ncbir-w-ramach-projektu-badawczego-e-6855-ecoraw-e-6855-45-ncbir--2.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/produkty-spozywcze-o-wyzszej-funkcjonalnosci-z-ekologicznego-surowca-roslinnego-3.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/badania/bon-na-innowacje-we-wspolpracy-z-firma-olvita-3.html
W kolejnym anglojęzycznym odcinku podcastu „Mamy zielone pojęcie" prof. Edgar Chambers IV i prof. Agnieszka Kita omawiają analizę sensoryczną żywności. Zagłębiają się w jej rolę w rozwoju produktów i preferencjach konsumentów, podkreślając wkład projektu SEASONED w rozwój nauki o żywności.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/analiza-sensoryczna-w-nauce-o-zywnosci--gdzie-smak-spotyka-innowacje-4244.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/badania/badania-w-ramach-programu-bon-na-innowacje-1.html
Prof. Agnieszka Kita została członkinią Grupy Roboczej ds. Zdrowia i Żywności Europejskiego Forum Strategicznego ds. Infrastruktur Badawczych (ESFRI).
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowczyni-z-upwr-czlonkinia-esfri-health-and-food-strategic-working-group-3843.html
Stworzenie centrum analizy sensorycznej żywności z ukierunkowaniem na novel food – to długofalowy cel związany z projektem SEASONED prof. Agnieszki Kity, przewodniczącej Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia i lidera WZB „Żywność i zdrowie”.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/upwr-z-projektem-z-programu-horizon-widera-3825.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/wplyw-metody-prazenia-na-sensoryczna-jakosc-orzechow-2.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/tekstura-smazonych-produktow-spozywczych-w-zaleznosci-od-wlasciwosci-chemicznych-medium-smazalniczego-1.html
Rezultaty: 1 - 10 z 67 podstron