wyszukiwanie zaawansowane
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-biologii-i-hodowli-zwierzat/skn-bovis/opiekundr-hab-inz-an-1.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-przyrodniczo-technologicznym/skn-szczegolowej-uprawy-roslin-koniczynka/skn-szczegolowej-uprawy-roslin-koniczynka-1.html
"Modyfikowanie jakości przetworów mięsnych w kierunku otrzymania żywności o cechach funkcjonalnych poprzez zastosowanie niekonwencjonalnych dodatków pochodzenia roślinnego"
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/anna-marietta-salejda-26.html
"Fenotypowa i molekularna charakterystyka antybiotykooporności oraz czynników wirulencji szczepów Campylobacter spp., Enterococcus spp. i E. coli izolowanych od drobiu”
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/anna-wozniak-biel-18.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-biotechnologi-i-nauk-o-zywnosci/skn-kuchni-molekularnej/skn-kuchni-molekularnej-1.html
w sprawie wprowadzenia zmian do zarządzenia nr 22/2022/K Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 10 marca 2022 roku w sprawie ustalenia składów Wydziałowych Komisji ds. Zapewnienia Jakości Kształcenia w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na kadencję do 31 stycznia 2025 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-2372023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-5-pazdziernika-2023-roku-243.html
elektorzy w kadencji 2020-2024
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2019-2023/komunikat-nr-42020-uczelnianej-komisji-wyborczej-11.html
Prof. Anna Michalska-Ciechanowska z Katedry Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych UPWr wraz partnerami pracuje nad innowacyjnymi sposobami wykorzystania organicznych odpadów poprodukcyjnych przemysłu olejarskiego i serowarskiego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/jak-madrze-zagospodarowac-odpady-przemyslowe-pracuja-nad-tym-naukowcy-upwr-3764.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-biotechnologi-i-nauk-o-zywnosci/skn-q-jakosci-zywnosci/skn-q-jakosci-zywnosci-1.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/innowacyjne-rolnictwo-i-ogrodnictwo-inrog/projekty/agrotechniczne-srodowiskowe-i-technologiczne-aspekty-nawozenia-azotem-sorga-cukrowego-5.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-biologii-i-hodowli-zwierzat/skn-bovis/opiekundr-hab-inz-an-1.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-przyrodniczo-technologicznym/skn-szczegolowej-uprawy-roslin-koniczynka/skn-szczegolowej-uprawy-roslin-koniczynka-1.html
"Modyfikowanie jakości przetworów mięsnych w kierunku otrzymania żywności o cechach funkcjonalnych poprzez zastosowanie niekonwencjonalnych dodatków pochodzenia roślinnego"
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/anna-marietta-salejda-26.html
"Fenotypowa i molekularna charakterystyka antybiotykooporności oraz czynników wirulencji szczepów Campylobacter spp., Enterococcus spp. i E. coli izolowanych od drobiu”
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/anna-wozniak-biel-18.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-biotechnologi-i-nauk-o-zywnosci/skn-kuchni-molekularnej/skn-kuchni-molekularnej-1.html
w sprawie wprowadzenia zmian do zarządzenia nr 22/2022/K Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 10 marca 2022 roku w sprawie ustalenia składów Wydziałowych Komisji ds. Zapewnienia Jakości Kształcenia w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na kadencję do 31 stycznia 2025 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-2372023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-5-pazdziernika-2023-roku-243.html
elektorzy w kadencji 2020-2024
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2019-2023/komunikat-nr-42020-uczelnianej-komisji-wyborczej-11.html
Prof. Anna Michalska-Ciechanowska z Katedry Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych UPWr wraz partnerami pracuje nad innowacyjnymi sposobami wykorzystania organicznych odpadów poprodukcyjnych przemysłu olejarskiego i serowarskiego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/jak-madrze-zagospodarowac-odpady-przemyslowe-pracuja-nad-tym-naukowcy-upwr-3764.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-biotechnologi-i-nauk-o-zywnosci/skn-q-jakosci-zywnosci/skn-q-jakosci-zywnosci-1.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/innowacyjne-rolnictwo-i-ogrodnictwo-inrog/projekty/agrotechniczne-srodowiskowe-i-technologiczne-aspekty-nawozenia-azotem-sorga-cukrowego-5.html
Rezultaty: 51 - 60 z 136 podstron