eu_green_logo_szare.png

Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-agnieszka-julia-witek-21-03-2024-r--139.html
Nagrody w dziedzinie dydaktycznej I, II i III stopnia indywidualne i zespołowe: Urszula Ambroziak Dr Wiesław Bielas    Prof. Jerzy Bieniek Dr Anna Bocheńska-Skałecka Dr Filip Boratyński Dr Anna Chojnacka Dr hab. Aleksander Chrószcz, prof. UPWr Dr hab. Kazimierz Ćmielewski, prof. UPWr    Dr Jolanta Dąbrowska Dr Grzegorz Dejneka Dr Arkadiusz Dyjakon    Agnieszka Gałek    Dr hab. Witold Gładkowski Dr Piotr Gołuch Dr hab. Aleksandra Halarewicz, prof. UPWr Igor Jankowski Dr Grzegorz Jóźków    (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-wszystkich-nagrodzonych
w sprawie powołania opiekunów domów studenckich na okres kadencji władz uczelni, od 1 września 2012 roku do 31 sierpnia 2016 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2012-rok/zarzadzenie-nr-1352012-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-8-pazdziernika-2012-roku-136.html
w sprawie powołania zespołu ds. awansów nauczycieli akademickich
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2020-rok/zarzadzenie-nr-3282020-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-26-pazdziernika-2020-roku-331.html
W VI edycji konkursu Młode Talenty dwoje naukowców z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zostało laureatami – Igor Turkiewicz w kategorii sukces naukowy, a Agnieszka Krawczyk-Łebek w kategorii sukces w zakresie innowacji.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/mamy-mlode-talenty-3814.html
Projekt dr Agnieszki Krawczyk-Łebek z Katedry Chemii Żywności i Biokatalizy otrzyma finansowanie w XIV edycji programu „Lider” Narodowego Centrum Badań i Rozwoju. Naukowczyni UPWr chce opracować metodę otrzymywania wielofunkcyjnej substancji konserwującej dla przemysłu kosmetycznego - alternatywy dla m.in. nieakceptowanych przez konsumentów sztucznych konserwantów.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/mamy-lidera-naukowczyni-upwr-z-szansa-na-podbicie-rynku-kosmetycznego-4223.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/badania/badania-w-ramach-programu-bon-na-innowacje-1.html

https://upwr.edu.pl/badania/szkola-doktorska/tematy-badawcze-i-promotorzy/agricultural-sciences-6.html

https://upwr.edu.pl/wydarzenia/wyklad-online-optymalizacja-warunkow-kriokonserwacji-plemnikow-kogutow---w-poszukiwaniu-idealnej-rownowagi-35.html
Prof. Agnieszka Kita została członkinią Grupy Roboczej ds. Zdrowia i Żywności Europejskiego Forum Strategicznego ds. Infrastruktur Badawczych (ESFRI).
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowczyni-z-upwr-czlonkinia-esfri-health-and-food-strategic-working-group-3843.html

Rezultaty: 51 - 60 z 60 podstron

  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 60

magnacarta-logo.jpglogo European University Associationlogo HR Excellence in Researchprzejdź do bip eugreen_logo_simple.jpgica-europe-logo.jpglogo-1.png