eu_green_logo_szare.png

Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Srebrny Krzyż Zasługi prof. Marek Lorenc Medal Złoty za Długoletnią Służbę Halina Dzieżyc dr hab. Zdzisław Klukowski dr hab. Krzysztof Matkowski dr hab. Irena Niedźwiecka-Filipiak Medal Srebrny za Długoletnią Służbę dr hab. Eleonora Gonda-Soroczyńska dr hab. Edyta Kostrzewa-Susłow Iwona Kryszak dr Iwona Poświatowska-Kaszczyszyn dr hab. Antoni Szumny dr Beata Warczewska Medal Brązowy za Długoletnią Służbę dr Łukasz Bobak dr hab. Kamila Glińska-Suchocka dr hab. Artur (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/nagrodzeni-podczas-swieta-upwr
Nagrody specjalne Za uzyskanie najwyższej liczby cytowań w skali uczelni prof. dr hab. Adam Figiel prof. dr hab. inż. Jan Oszmiański prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło Za uzyskanie stopnia doktora habilitowanego przed ukończeniem 35. roku życia dr hab. Krzysztof Grzymajło, profesor uczelni dr hab. inż. Jan Kazak, profesor uczelni dr hab. inż. Piotr Krajewski, profesor uczelni dr hab. inż. Paulina Nowicka, profesor uczelni dr hab. Aleksandra Pawlak, profesor uczelni dr hab. inż. Daniel (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych--swieto-upwr--listopad-2020

https://upwr.edu.pl/wydarzenia/10-miedzynarodowa-konferencja-na-temat-jakosc-i-bezpieczenstwo-w-lancuchu-produkcji-zywnosci-283.html
Naukowcy biorący udział w projekcie zbadają nastawienie i preferencje konsumentów do innowacyjnych produktów żywnościowych, m. in. zamienników mięsa, w społeczeństwach krajów uczestniczących w projekcie tj. Szwecji, Polski, Litwy, Ukrainy i Mołdawii. Wspólnie podjęte działania mają na celu rozeznanie podejścia konsumentów do nowych produktów na rynku oraz ułatwienie komponowania zdrowej i zrównoważonej diety.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/upwr-w-miedzynarodowym-projekcie-susplant-3919.html
Przyjechali z całego świata. Francuzi, Holendrzy, Hiszpanie, Brytyjczycy, Niemcy, ale też Kanadyjczycy, Hindusi, Japończycy… Przez tydzień Uniwersytet Przyrodniczy gościł młodych naukowców uczestniczących w szkole letniej poświęconej zagadnieniom ochrony klimatu.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/the_journey_mlodzi_naukowcy_o_klimacie-739.html

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/wspolpraca-miedzynarodowa/erasmus/strategic-partnership/eurodisbiofood-european-dimension-of-internationalization-of-doctoral-study-in-biotechnology-and-food-sciences-10.html
w sprawie powołania komisji rekrutacyjnej dokonującej wyboru uczestników wymiany osobowej doktorantów w ramach zadania nr 4 projektu „International Interdisciplinary Doctoral School - at the HEART of BioBased University”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-3122023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-18-grudnia-2023-roku-318.html
w sprawie powołania członków Rady Szkoły Doktorskiej
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2019-rok/zarzadzenie-nr-872019-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-27-czerwca-2019-roku-91.html
w sprawie powołania komisji rekrutacyjnej uczestników szkoleń w ramach zadania nr 3 projektu „International Interdisciplinary Doctoral School - at the HEART of BioBased University”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2024-rok/zarzadzenie-nr-1852024k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-20-wrzesnia-2024-roku-188.html

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/projekty/b-innova-master-in-food-technology/akronim-projektu-b-innova--1.html

Rezultaty: 11 - 20 z 42 podstron

  • 1
  • 2
  • 3
  • 42

magnacarta-logo.jpglogo European University Associationlogo HR Excellence in Researchprzejdź do bip eugreen_logo_simple.jpgica-europe-logo.jpglogo-1.png