wyszukiwanie zaawansowane
Ogród „Bee-therapy”, zakup lodówki do foodsharingu czy stworzenie w bibliotece strefy przeznaczonej do nauki i odpoczynku – to tylko część projektów zgłoszonych do Budżetu Partycypacyjnego UPWr. Trzy z nich to inicjatywa pracownicza, dwa – studencka. Do wtorku, 28 lutego można zagłosować na ten najciekawszy, najlepszy, ulubiony.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/budzet-partycypacyjny-upwr--zaglosuj-i-zmien-kampus-biskupin-4003.html
elektorzy w kadencji 2020-2024
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2019-2023/komunikat-nr-42020-uczelnianej-komisji-wyborczej-11.html
Rekordowa aukcja, wiele wzruszeń, rewelacyjna Magda Umer (z towarzyszeniem Chóru Uniwersytetu Przyrodniczego) – tegoroczny, 8. już, Koncert Noworoczny – za nami.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pobilismy_rekord_144_551_zlotych_dla_hospicjum-649.html
Dziedzina badań naukowych Nagrody indywidualne I stopnia dr hab. Przemysław Bąbelewski, prof. UPWr dr Pola Borusewicz prof. Wojciech Dobicki dr hab. Kamila Glińska-Suchocka, prof. UPWr dr hab. Marcin Jankowski, prof. UPWr dr hab. Bartosz Jawecki dr hab. Robert Kasperek dr Kamil Kaźmierski dr hab. Joanna Klećkowska-Nawrot dr hab. Joanna Kolniak-Ostek, prof. UPWr dr hab. Aleksandra Mirończuk, prof. UPWr dr hab. Małgorzata Ochota dr hab. Agnieszka Partyka dr Kamila Pawłuszek dr hab. Katarzyna (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych--swieto-upwr--listopad-2019
Nagrody w dziedzinie dydaktycznej I, II i III stopnia indywidualne i zespołowe: Urszula Ambroziak Dr Wiesław Bielas Prof. Jerzy Bieniek Dr Anna Bocheńska-Skałecka Dr Filip Boratyński Dr Anna Chojnacka Dr hab. Aleksander Chrószcz, prof. UPWr Dr hab. Kazimierz Ćmielewski, prof. UPWr Dr Jolanta Dąbrowska Dr Grzegorz Dejneka Dr Arkadiusz Dyjakon Agnieszka Gałek Dr hab. Witold Gładkowski Dr Piotr Gołuch Dr hab. Aleksandra Halarewicz, prof. UPWr Igor Jankowski Dr Grzegorz Jóźków (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-wszystkich-nagrodzonych
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-medycyny-weterynaryjnej/skn-biotechnologii-weterynaryjnej-refectio/skn-biotechnologii-weterynaryjnej-refectio-1.html
Dynia to nie tylko smak jesieni, ale również skarbnica wartości odżywczych, idealna dla osób w każdym wieku. Sprawdza się w dietach lekkostrawnych, a jej miąższ, pestki i olej dostarczają cennych składników, takich jak beta-karoten, luteina i witaminy. Dr Marzena Styczyńska z Katedry Żywienia Człowieka opowiada, jakie właściwości ma dynia, jakie rodzaje warto wybierać i podaje przepisy na dyniowe specjały, które wzbogacą codzienny jadłospis.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/eksperci-upwr--dynia-superfood-na-jesien-dlaczego-warto-ja-jesc-i-jak-wykorzystac-w-kuchni-4469.html
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/budzet-partycypacyjny-upwr--zaglosuj-i-zmien-kampus-biskupin-4003.html
elektorzy w kadencji 2020-2024
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2019-2023/komunikat-nr-42020-uczelnianej-komisji-wyborczej-11.html
Rekordowa aukcja, wiele wzruszeń, rewelacyjna Magda Umer (z towarzyszeniem Chóru Uniwersytetu Przyrodniczego) – tegoroczny, 8. już, Koncert Noworoczny – za nami.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pobilismy_rekord_144_551_zlotych_dla_hospicjum-649.html
Dziedzina badań naukowych Nagrody indywidualne I stopnia dr hab. Przemysław Bąbelewski, prof. UPWr dr Pola Borusewicz prof. Wojciech Dobicki dr hab. Kamila Glińska-Suchocka, prof. UPWr dr hab. Marcin Jankowski, prof. UPWr dr hab. Bartosz Jawecki dr hab. Robert Kasperek dr Kamil Kaźmierski dr hab. Joanna Klećkowska-Nawrot dr hab. Joanna Kolniak-Ostek, prof. UPWr dr hab. Aleksandra Mirończuk, prof. UPWr dr hab. Małgorzata Ochota dr hab. Agnieszka Partyka dr Kamila Pawłuszek dr hab. Katarzyna (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych--swieto-upwr--listopad-2019
Nagrody w dziedzinie dydaktycznej I, II i III stopnia indywidualne i zespołowe: Urszula Ambroziak Dr Wiesław Bielas Prof. Jerzy Bieniek Dr Anna Bocheńska-Skałecka Dr Filip Boratyński Dr Anna Chojnacka Dr hab. Aleksander Chrószcz, prof. UPWr Dr hab. Kazimierz Ćmielewski, prof. UPWr Dr Jolanta Dąbrowska Dr Grzegorz Dejneka Dr Arkadiusz Dyjakon Agnieszka Gałek Dr hab. Witold Gładkowski Dr Piotr Gołuch Dr hab. Aleksandra Halarewicz, prof. UPWr Igor Jankowski Dr Grzegorz Jóźków (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-wszystkich-nagrodzonych
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-medycyny-weterynaryjnej/skn-biotechnologii-weterynaryjnej-refectio/skn-biotechnologii-weterynaryjnej-refectio-1.html
Dynia to nie tylko smak jesieni, ale również skarbnica wartości odżywczych, idealna dla osób w każdym wieku. Sprawdza się w dietach lekkostrawnych, a jej miąższ, pestki i olej dostarczają cennych składników, takich jak beta-karoten, luteina i witaminy. Dr Marzena Styczyńska z Katedry Żywienia Człowieka opowiada, jakie właściwości ma dynia, jakie rodzaje warto wybierać i podaje przepisy na dyniowe specjały, które wzbogacą codzienny jadłospis.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/eksperci-upwr--dynia-superfood-na-jesien-dlaczego-warto-ja-jesc-i-jak-wykorzystac-w-kuchni-4469.html
Rezultaty: 101 - 110 z 11 podstron
- Poprzednia
- 1
- 9
- 10
- 11