wyszukiwanie zaawansowane
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/projekty/opracowanie-technologii-produkcji-piw-kwasnych-z-sokami-owocowymi-o-najwyzszej-aktywnosci-przeciwutleniajacej-26.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/projekty/zaprojektowanie-piwa-niskoalkoholowego-na-bazie-technologii-dostepnej-w-browarze-profesja-25.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/projekty/wplyw-systemu-uprawy-na-porazenie-wybranych-odmian-kukurydzy-przez-grzyby-z-rodzaju-fusarium-20.html
We Wrocławiu zakończył się Polski Kongres Browarniczy, którego współorganizatorem był po raz pierwszy Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/polski_kongres_browarniczy-504.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/projekty/optymalizacja-procesow-otrzymywania-biopaliw-ii-generacji-z-surowcow-rolniczych-21.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/projekty/trichoteceny-w-koncentratach-slodowych-wyprodukowanych-z-udzialem-surowcow-nieslodowanych-19.html
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-biznesowa/szkolenia-i-warsztaty-29.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/projekty/zagospodarowanie-produktow-ubocznych-wyslodzin-powstajacych-przy-produkcji-piwa-w-browarze-stu-mostow-w-kierunku-tworzenia-nowych-produktow-7.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/projekty/opracowanie-i-wdrozenie-receptury-produkcji-napoju-rzemieslniczego-o-podwyzszonej-zawartosci-ksantohumolu-3.html
Wykorzystując doświadczenie i zaplecze badawcze Wydziału Nauk o Żywności i podążając za dynamicznym rozwojem rynku, UPWr otwiera pierwsze w Polsce studia podyplomowe z technologii piwowarstwa.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studia_podyplomowe_z_technologii_piwowarstwa-751.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/projekty/opracowanie-technologii-produkcji-piw-kwasnych-z-sokami-owocowymi-o-najwyzszej-aktywnosci-przeciwutleniajacej-26.html
Zaprojektowanie piwa niskoalkoholowego na bazie technologii dostępnej w Browarze Profesja 01-09-2020
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/projekty/zaprojektowanie-piwa-niskoalkoholowego-na-bazie-technologii-dostepnej-w-browarze-profesja-25.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/projekty/wplyw-systemu-uprawy-na-porazenie-wybranych-odmian-kukurydzy-przez-grzyby-z-rodzaju-fusarium-20.html
We Wrocławiu zakończył się Polski Kongres Browarniczy, którego współorganizatorem był po raz pierwszy Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/polski_kongres_browarniczy-504.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/projekty/optymalizacja-procesow-otrzymywania-biopaliw-ii-generacji-z-surowcow-rolniczych-21.html
Trichoteceny w koncentratach słodowych wyprodukowanych z udziałem surowców niesłodowanych 28-03-2020
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/projekty/trichoteceny-w-koncentratach-slodowych-wyprodukowanych-z-udzialem-surowcow-nieslodowanych-19.html
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-biznesowa/szkolenia-i-warsztaty-29.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/projekty/zagospodarowanie-produktow-ubocznych-wyslodzin-powstajacych-przy-produkcji-piwa-w-browarze-stu-mostow-w-kierunku-tworzenia-nowych-produktow-7.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/projekty/opracowanie-i-wdrozenie-receptury-produkcji-napoju-rzemieslniczego-o-podwyzszonej-zawartosci-ksantohumolu-3.html
Wykorzystując doświadczenie i zaplecze badawcze Wydziału Nauk o Żywności i podążając za dynamicznym rozwojem rynku, UPWr otwiera pierwsze w Polsce studia podyplomowe z technologii piwowarstwa.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studia_podyplomowe_z_technologii_piwowarstwa-751.html
Rezultaty: 1 - 10 z 55 podstron