eu_green_logo_szare.png

Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
"Modyfikowanie jakości przetworów mięsnych w kierunku otrzymania żywności o cechach funkcjonalnych poprzez zastosowanie niekonwencjonalnych dodatków pochodzenia roślinnego"
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/anna-marietta-salejda-26.html

https://upwr.edu.pl/uczelnia/o-uczelni/eu-green/blended-intensive-programmes/ogloszenia-o-naborach/eu-green-bip-statistics-for-management-1.html

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-biznesowa/szkolenia-i-warsztaty-29.html
Postery, referaty, networking i imprezy plenerowe – 11 i 12 maja na UPWr odbywa się 27. Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/xxvii-miedzynarodowa-konferencja-skn-ow-na-upwr-4060.html
w sprawie powołania Komisji Dyscyplinarnej dla Studentów Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2024-rok/zarzadzenie-nr-2012024k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-10-pazdziernika-2024-roku-203.html
Dokumenty patentowe odebrali: dr hab. Mirosław ANIOŁ, prof. nadzw.   dr Joanna BAJZERT prof. dr hab. Jacek BANIA dr Agnieszka BARTMAŃSKA prof. dr hab. inż. Jerzy BIENIEK dr inż. Łukasz BOBAK dr hab. inż. Robert BODKOWSKI dr inż. Hanna BORUCZKOWSKA dr inż. Tomasz BORUCZKOWSKI prof. dr hab. Józefa CHRZANOWSKA dr inż. Gabriel CZACHOR dr Anna DĄBROWSKA dr inż. Marcin DĘBOWSKI prof. dr hab. Zbigniew Dobrzański dr inż. Wioletta Drożdż Monika Dymarska Prof. dr hab. inż. Adam Figiel dr Elżbieta (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-zdobywcow-patentow-2016
Lista kandydatów do rad dyscyplin naukowych spośród Pracowników ze stopniem naukowym doktora
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2019-2023/komunikat-nr-28-uczelnianej-komisji-wyborczej-32.html

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-biznesowa/przemysl-spozywczy-26.html
Na wielkanocnych stołach w większości polskich domów zagoszczą wędliny. Najpopularniejszymi przysmakami są oczywiście biała kiełbasa i szynka, choć nie wszyscy wiedzą, dlaczego biała kiełbasa jest biała i ile jest szynki w szynce.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/eksperci-upwr--dlaczego-biala-kielbasa-jest-biala-ile-jest-szynki-w-szynce-3504.html

https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/komisje--rzecznicy--pelnomocnicy/rzecznicy-dyscyplinarni-komisje-dyscyplinarne-komisja-pojednawcza-i-dorazne/rzecznicy-dyscyplinarni-komis-1.html

Rezultaty: 1 - 10 z 135 podstron

  • 1
  • 2
  • 3
  • 135

magnacarta-logo.jpglogo European University Associationlogo HR Excellence in Researchprzejdź do bip eugreen_logo_simple.jpgica-europe-logo.jpglogo-1.png