wyszukiwanie zaawansowane
Srebrny Krzyż Zasługi
prof. Marek Lorenc
Medal Złoty za Długoletnią Służbę
Halina Dzieżyc
dr hab. Zdzisław Klukowski
dr hab. Krzysztof Matkowski
dr hab. Irena Niedźwiecka-Filipiak
Medal Srebrny za Długoletnią Służbę
dr hab. Eleonora Gonda-Soroczyńska
dr hab. Edyta Kostrzewa-Susłow
Iwona Kryszak
dr Iwona Poświatowska-Kaszczyszyn
dr hab. Antoni Szumny
dr Beata Warczewska
Medal Brązowy za Długoletnią Służbę
dr Łukasz Bobak
dr hab. Kamila Glińska-Suchocka
dr hab. Artur (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/nagrodzeni-podczas-swieta-upwr
Zmienność wybranych cech użytkowych linii RILs łubinu wąskolistnego (Lupinus angustifolius L.) oraz możliwość indukcji procesu haploidyzacji.
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/przewody-doktorskie/anna-maciejewska-hoza-66.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-biologii-i-hodowli-zwierzat/skn-bovis/opiekundr-hab-inz-an-1.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-przyrodniczo-technologicznym/skn-szczegolowej-uprawy-roslin-koniczynka/skn-szczegolowej-uprawy-roslin-koniczynka-1.html
"Modyfikowanie jakości przetworów mięsnych w kierunku otrzymania żywności o cechach funkcjonalnych poprzez zastosowanie niekonwencjonalnych dodatków pochodzenia roślinnego"
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/anna-marietta-salejda-26.html
"Fenotypowa i molekularna charakterystyka antybiotykooporności oraz czynników wirulencji szczepów Campylobacter spp., Enterococcus spp. i E. coli izolowanych od drobiu”
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/anna-wozniak-biel-18.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-biotechnologi-i-nauk-o-zywnosci/skn-kuchni-molekularnej/skn-kuchni-molekularnej-1.html
elektorzy w kadencji 2020-2024
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2019-2023/komunikat-nr-42020-uczelnianej-komisji-wyborczej-11.html
Prof. Anna Michalska-Ciechanowska z Katedry Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych UPWr wraz partnerami pracuje nad innowacyjnymi sposobami wykorzystania organicznych odpadów poprodukcyjnych przemysłu olejarskiego i serowarskiego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/jak-madrze-zagospodarowac-odpady-przemyslowe-pracuja-nad-tym-naukowcy-upwr-3764.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-biotechnologi-i-nauk-o-zywnosci/skn-q-jakosci-zywnosci/skn-q-jakosci-zywnosci-1.html
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/nagrodzeni-podczas-swieta-upwr
Zmienność wybranych cech użytkowych linii RILs łubinu wąskolistnego (Lupinus angustifolius L.) oraz możliwość indukcji procesu haploidyzacji.
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/przewody-doktorskie/anna-maciejewska-hoza-66.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-biologii-i-hodowli-zwierzat/skn-bovis/opiekundr-hab-inz-an-1.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-przyrodniczo-technologicznym/skn-szczegolowej-uprawy-roslin-koniczynka/skn-szczegolowej-uprawy-roslin-koniczynka-1.html
"Modyfikowanie jakości przetworów mięsnych w kierunku otrzymania żywności o cechach funkcjonalnych poprzez zastosowanie niekonwencjonalnych dodatków pochodzenia roślinnego"
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/anna-marietta-salejda-26.html
"Fenotypowa i molekularna charakterystyka antybiotykooporności oraz czynników wirulencji szczepów Campylobacter spp., Enterococcus spp. i E. coli izolowanych od drobiu”
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/anna-wozniak-biel-18.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-biotechnologi-i-nauk-o-zywnosci/skn-kuchni-molekularnej/skn-kuchni-molekularnej-1.html
elektorzy w kadencji 2020-2024
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2019-2023/komunikat-nr-42020-uczelnianej-komisji-wyborczej-11.html
Prof. Anna Michalska-Ciechanowska z Katedry Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych UPWr wraz partnerami pracuje nad innowacyjnymi sposobami wykorzystania organicznych odpadów poprodukcyjnych przemysłu olejarskiego i serowarskiego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/jak-madrze-zagospodarowac-odpady-przemyslowe-pracuja-nad-tym-naukowcy-upwr-3764.html
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-biotechnologi-i-nauk-o-zywnosci/skn-q-jakosci-zywnosci/skn-q-jakosci-zywnosci-1.html
Rezultaty: 51 - 60 z 136 podstron