eu_green_logo_szare.png

Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zrownowazone-miasta-i-regiony-scr/projekty/obszary-podmiejskie-jako-kluczowe-wyzwanie-w-zintegrowanym-zarzadzaniu-zasobami-wodnymi-na-terenach-zurbanizowanych-10.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zrownowazone-miasta-i-regiony-scr/projekty/zintegrowany-system-wspomagania-decyzji-w-zakresie-oceny-wplywu-inwestycji-na-krajobraz-w-kontekscie-wyzwan-zwiazanych-z-adaptacja-do-zmian-klimatu-12.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zrownowazone-miasta-i-regiony-scr/badania/opracowanie-wskaznika-zmiennosci-krajobrazu-lci-i-zastosowanie-do-oceny-przeksztalcen-krajobrazu-na-przykladzie-obszarow-krajobrazowo-cennych-4.html
Utworzenie nowego Wydziału Gospodarki Przestrzennej i Architektury Krajobrazu oznacza nie tylko autonomię naukową, ale także powstanie nowego samorządu studenckiego. Wiceprzewodniczący Piotr Małolepszy i członkini zarządu ds. współprac Klaudia Kwietniewska widzą w nowym wydziale szansę na rozwój i innowacje.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/ustanowiono-nowy-samorzad-wydzialowy-4193.html
Parametry jakości głosu a budowa i skład ciała mężczyzn i kobiet
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/lukasz-piotr-pawelec-31.html
Potencjalne wykorzystanie owoców pigwowca (Chaenomeles spp.) w otrzymaniu innowacyjnych produktów o zaprogramowanych właściwościach prozdrowotnych.
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/igor-piotr-turkiewicz-10.html
Ocena kardioprotekcyjnego działania dowieńcowo podawanego kwasu acetylosalicylowego na świńskim modelu niedokrwienia/reperfuzji – badania in vivo
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/piotr-frydrychowski-17.html

https://upwr.edu.pl/uczelnia/imprezy-uczelniane/wieczory-pawlowickie/archiwum-wydarzen/2012-8.html
Uwarunkowania technologiczne w kształtowaniu jakości słodów specjalnych z nasion roślin strączkowych i potencjał ich wykorzystania w przemyśle spożywczym
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/alan-piotr-gasinski-67.html

https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/grupy-tworcze/chor-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu/archiwum-wystepow/2022-7.html

Rezultaty: 31 - 40 z 54 podstron

  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 54

magnacarta-logo.jpglogo European University Associationlogo HR Excellence in Researchprzejdź do bip eugreen_logo_simple.jpgica-europe-logo.jpglogo-1.png