wyszukiwanie zaawansowane
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zespol-waloryzacji-odpadow-i-biomasy-wbvg/zespol/dr-hab-aleksandra-mironczuk-prof-uczelni-23.html
Wybrane właściwości odcieków składowiskowych w aspekcie biologicznego oczyszczania
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/przewody-doktorskie/aleksandra-wdowczyk-41.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/projekty/badanie-wlasciwosci-fizykochemicznych-i-biologicznych-glicerydow-sterolowych-oraz-ich-produktow-powstajacych-podczas-termicznej-oksydacji-9.html
"Analiza parametrów hemostazy u zwierząt zdrowych i w wybranych stanach patologicznych"
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/aleksandra-pliszczak-krol-19.html
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności dr inż. Anna Gliszczyńska – uzyskała stopień doktora habilitowanego nauk biologicznych w dyscyplinie biotechnologia na podstawie cyklu publikacji pod tytułem: „Chemoenzymatyczne modyfikacje struktury biologicznie aktywnych związków pochodzenia naturalnego”, nadany uchwałą Rady Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności z dnia 26 września 2017 roku dr inż. Artur Gryszkin – uzyskał stopień doktora habilitowanego nauk rolniczych w dyscyplinie (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/doktorzy-habilitowani--ktorzy-odebrali-promocje-poczas-inauguracji-roku-akademickiego-2018-2019
W I edycji programu Perły Nauki, finansowanym przez Ministerstwo Edukacji i Nauki, dwie doktorantki z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zdobyły wsparcie finansowe na swoje innowacyjne badania. Katarzyna Leicht oraz Aleksandra Hendrysiak wyróżniły się projektami, które mają znaczący potencjał wpływu na rozwój nauki oraz przemysłu spożywczego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/doktorantki-upwr-zdobyly-dofinansowanie-z-programu-perly-nauki-4209.html
Wydziałowe Kolegium Elektorów - kadencja 2024-2028
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2023-2027/komunikat-nr-102024-uczelnianej-komisji-wyborczej-10.html
https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-aleksandra-wdowczyk-6-07-2022-r--34.html
Zastosowanie rozpuszczalników głęboko eutektycznych oraz konwencjonalnych do izolowania wybranych związków naturalnych jako potencjalnych dodatków do żywności i suplementów diety.
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/aleksandra-grudniewska-36.html
Erozja i rozwój gleb w krajobrazie lessowym Wzgórz Trzebnickich w ujęciu badań izotopowych (10Be, 239+240Pu) i datowań OSL.
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/przewody-doktorskie/aleksandra-loba-56.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zespol-waloryzacji-odpadow-i-biomasy-wbvg/zespol/dr-hab-aleksandra-mironczuk-prof-uczelni-23.html
Wybrane właściwości odcieków składowiskowych w aspekcie biologicznego oczyszczania
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/przewody-doktorskie/aleksandra-wdowczyk-41.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/projekty/badanie-wlasciwosci-fizykochemicznych-i-biologicznych-glicerydow-sterolowych-oraz-ich-produktow-powstajacych-podczas-termicznej-oksydacji-9.html
"Analiza parametrów hemostazy u zwierząt zdrowych i w wybranych stanach patologicznych"
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/aleksandra-pliszczak-krol-19.html
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności dr inż. Anna Gliszczyńska – uzyskała stopień doktora habilitowanego nauk biologicznych w dyscyplinie biotechnologia na podstawie cyklu publikacji pod tytułem: „Chemoenzymatyczne modyfikacje struktury biologicznie aktywnych związków pochodzenia naturalnego”, nadany uchwałą Rady Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności z dnia 26 września 2017 roku dr inż. Artur Gryszkin – uzyskał stopień doktora habilitowanego nauk rolniczych w dyscyplinie (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/doktorzy-habilitowani--ktorzy-odebrali-promocje-poczas-inauguracji-roku-akademickiego-2018-2019
W I edycji programu Perły Nauki, finansowanym przez Ministerstwo Edukacji i Nauki, dwie doktorantki z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zdobyły wsparcie finansowe na swoje innowacyjne badania. Katarzyna Leicht oraz Aleksandra Hendrysiak wyróżniły się projektami, które mają znaczący potencjał wpływu na rozwój nauki oraz przemysłu spożywczego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/doktorantki-upwr-zdobyly-dofinansowanie-z-programu-perly-nauki-4209.html
Wydziałowe Kolegium Elektorów - kadencja 2024-2028
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2023-2027/komunikat-nr-102024-uczelnianej-komisji-wyborczej-10.html
https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-aleksandra-wdowczyk-6-07-2022-r--34.html
Zastosowanie rozpuszczalników głęboko eutektycznych oraz konwencjonalnych do izolowania wybranych związków naturalnych jako potencjalnych dodatków do żywności i suplementów diety.
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/aleksandra-grudniewska-36.html
Erozja i rozwój gleb w krajobrazie lessowym Wzgórz Trzebnickich w ujęciu badań izotopowych (10Be, 239+240Pu) i datowań OSL.
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/przewody-doktorskie/aleksandra-loba-56.html
Rezultaty: 31 - 40 z 42 podstron