-
Monografia naukowa pokonferencyjna
[ .
pdf ]
3.85 MB
XXIV Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, 16-17 maja 2019r.
-
Załącznik do uchwały nr 38/2020 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 26 czerwca 2020 roku
[ .
pdf ]
10.40 MB
Program studiów na kierunku: Technologia żywności i żywienie człowieka studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim
- Geodezja i kartografia - studia stacjonarne - I stopnia [ . pdf ] 1.38 MB
- Ekonomia - studia stacjonarne - I stopnia [ . pdf ] 1.40 MB
- Biotechnologia - studia stacjonarne - I stopnia [ . pdf ] 1.44 MB
- Zarządzanie jakością i analiza żywności - studia stacjonarne - I stopnia [ . pdf ] 1.36 MB
- Praca doktorska [ . pdf ] 3.95 MB
- Agrobiznes - studia stacjonarne - I stopnia [ . pdf ] 1.55 MB
- Odnawialne źródła energii i gospodarka odpadami - studia stacjonarne - I stopnia [ . pdf ] 1.50 MB
- Żywienie człowieka i dietetyka - studia stacjonarne - I stopnia [ . pdf ] 1.47 MB