- „Głos Uczelni” nr 209 [ . pdf ] 4.86 MB
- „Głos Uczelni” nr 233 [ . pdf ] 10.78 MB
- „Głos Uczelni” nr 223 [ . pdf ] 12.32 MB
- „Głos Uczelni” nr 232 [ . pdf ] 10.44 MB
- „Głos Uczelni” nr 215 [ . pdf ] 7.83 MB
-
WROMIK_2020_tekst łatwy_etr
[ .
pdf ]
11.44 MB
Przewodnik dla osób z niepełnosprawnościami_tekst łatwy do czytania
-
Załącznik nr 5 do uchwały nr 10/2022 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 29 kwietnia 2022 roku
[ .
pdf ]
8.65 MB
Program studiów - technologia żywności i żywienie człowieka studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim
- „Głos Uczelni” nr 225 [ . pdf ] 11.39 MB
-
Monografia naukowa pokonferencyjna
[ .
pdf ]
5.03 MB
XXIII Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, 17-18 maja 2018 r.
- „Głos Uczelni” nr 229 [ . pdf ] 12.36 MB