- Rozprawa [ . pdf ] 10.48 MB
- „Głos Uczelni” nr 232 [ . pdf ] 10.44 MB
-
Załącznik do uchwały nr 38/2020 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 26 czerwca 2020 roku
[ .
pdf ]
9.10 MB
Program studiów na kierunku: Technologia i organizacja gastronomii studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu praktycznym
- Bioinformatyka - studia stacjonarne - I stopnia [ . pdf ] 1.59 MB
-
Monografia naukowa pokonferencyjna
[ .
pdf ]
4.87 MB
XXII Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, 25-26 maja 2017 r.
-
Załącznik nr 3 do uchwały nr 27/2021 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 28 maja 2021 roku
[ .
pdf ]
10.23 MB
technologia i organizacja gastronomii studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu praktycznym
- „Głos Uczelni” nr 236 [ . pdf ] 11.42 MB
- Bezpieczeństwo żywności - studia stacjonarne - I stopnia [ . pdf ] 1.99 MB
- „Głos Uczelni” nr 233 [ . pdf ] 10.78 MB
- rozprawa_doktorska.pdf [ . pdf ] 65.57 MB