- Technologia żywności i żywienie człowieka - studia stacjonarne - II stopnia [ . pdf ] 864.49 KB
- „Głos Uczelni” nr 225 [ . pdf ] 11.39 MB
- „Głos Uczelni” nr 231 [ . pdf ] 10.79 MB
- „Głos Uczelni” nr 236 [ . pdf ] 11.42 MB
-
Monografia naukowa pokonferencyjna
[ .
pdf ]
5.03 MB
XXIII Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, 17-18 maja 2018 r.
-
Załącznik nr 9 do uchwały nr 11/2022 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 29 kwietnia 2022 roku
[ .
pdf ]
10.38 MB
Program studiów - gospodarka przestrzenna studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu ogólnoakademickim
-
Monografia naukowa pokonferencyjna
[ .
pdf ]
4.87 MB
XXII Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, 25-26 maja 2017 r.
- „Głos Uczelni” nr 233 [ . pdf ] 10.78 MB
-
Załącznik nr 5 do uchwały nr 10/2022 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 29 kwietnia 2022 roku
[ .
pdf ]
8.65 MB
Program studiów - technologia żywności i żywienie człowieka studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim
-
Monografia naukowa pokonferencyjna
[ .
pdf ]
3.85 MB
XXIV Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, 16-17 maja 2019r.