Kategoria I – piwa uwarzone na warsztatach przez studentów II edycji studiów podyplomowych „Technologia Piwowarstwa”
Miejsce I – Imperial Porter Ale z Brettanomyces i z jałowcem
Michał Janiak, Piotr Jakulski i Paweł Kaczmar
Miejsce II – Pils na wodzie brzozowo-miętowej
Katarzyna Gajek, Maciej Abel i Jacek Goławski
Miejsce III – Milk Stout z kawą
Robert Wiszniewski, Marcin Wojrach i Marcin Zalewski
Kategoria II – piwa uwarzone przez studentów/absolwentów/pracowników UPWr
Miejsce I – Specjality Smoked Beer „Smoked Baltic Porter”
Tomasz Podeszwa (absolwent I edycji studiów podyplomowych Technologia Piwowarstwa)
Miejsce II – Specjality Smoked Beer “Smak maja”
Aleksander Rek (student Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności)
Miejsce III – Imperial Kriek
Rafał Harchala (absolwent I edycji studiów podyplomowych Technologia Piwowarstwa)
III Kategoria – piwa w stylach klasycznych uwarzone przez browary
Miejsce I – Weissbier „Pszeniczne”
Browar Inbrand (Opole Lubelskie)
Miejsce II – Czech Premium Lager „Pils Olimpijski”
Browar Wielka Wyspa (Wrocław)
Miejsce III – German Pilsner „PILS”
Browar Stu Mostów (Wrocław)
IV Kategoria – piwa w stylach nowofalowych uwarzone przez browary
Miejsce I – DOUBLE IPA „Salamander Grapefruit and Mandarina DIPA”
Browar Stu Mostów (Wrocław)
Miejsce II – Belgian IPA „Ogrodnik”
Browar Profesja (Wrocław)
Miejsce III – Berliner Weisse „Salamander Strawberry Berliner Weisse”
Browar Stu Mostów (Wrocław)