eu_green_logo_szare.png

Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Doktorzy i ich promotorzydr Karolina Tkacz prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło dr Igor Turkiewicz prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło dr Mateusz Drożdżewskiprof. dr hab. inż. Krzysztof Sośnica dr Dariusz Strugarek prof. dr hab. inż. Krzysztof Sośnica dr Katarzyna Kosiorowskadr hab. Aleksandra Mirończuk dr Aneta Urbanekdr hab. Aleksandra Mirończuk dr Agata Mikołajczyk-Martinez prof. dr hab. Maciej Ugorski dr Marcjanna Wimonć prof. dr hab. Maciej Ugorski dr Paulina Bączekdr hab. inż. Aleksandra (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-doktorow-i-ich-promotorow-2023

https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-biologii-i-hodowli-zwierzat/skn-antropologow-juvenis/skn-antropologow-juvenis-1.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/badania/bon-na-innowacje-we-wspolpracy-z-firma-olvita-3.html
w sprawie powołania wydziałowych kuratorów studenckich kół naukowych na okres kadencji władz uczelni, od 01.09.2008 r. do 31.08.2012 r.
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2008-rok/zarzadzenie-nr-982008-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-1-wrzesnia-2008-roku-98.html
Dr Agnieszka Nemś i prof. Witold Rohm zakwalifikowali się do najnowszej edycji programu im. Bekkera. Łącznie dostaną wsparcie w kwocie blisko 300 tys. zł. Dr Nemś wyjedzie do Hiszpanii, a prof. Rohm do Kanady.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowcy_z_upwr_w_programie_im_bekkera-7.html
W najnowszym odcinku podcastu prof. Anna Gliszczyńska, szefowa Katedry Chemii Żywności i Biokatalizy i prof. Agnieszka Śmieszek z Katedry Farmakologii i Toksykologii rozmawiają na temat wyzwań współczesnej medycyny. Opowiadają m.in. o problemie antybiotykooporności o pladze chorób cywilizacyjnych i terapiach personalizowanych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/wyzwania-wspolczesnej-medycyny-antybiotykoopornosc--choroby-cywilizacyjne-i-terapie-szyte-na-miare-4056.html
W kolejnym anglojęzycznym odcinku podcastu „Mamy zielone pojęcie" prof. Edgar Chambers IV i prof. Agnieszka Kita omawiają analizę sensoryczną żywności. Zagłębiają się w jej rolę w rozwoju produktów i preferencjach konsumentów, podkreślając wkład projektu SEASONED w rozwój nauki o żywności.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/analiza-sensoryczna-w-nauce-o-zywnosci--gdzie-smak-spotyka-innowacje-4244.html

https://upwr.edu.pl/studia/studia-podyplomowe/pielegniarstwo-i-chow-zwierzat-towarzyszacych/program-studiow/przedmiotymoduly-ksztalceni-1.html
Dyrektor Szkoły Doktorskiej UPWr prof. dr hab. Agnieszka Noszczyk-Nowak e-mail: szkola.doktorska@upwr.edu.pl Biuro Szkoły Doktorskiej UPWr Daria Gigola tel. 71 320 5266 e-mail: daria.gigola@upwr.edu.pl Tomasz Mikitów tel. 71 320 5266 e-mail: tomasz.mikitow@upwr.edu.pl Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiuul. Norwida 2550-375 WrocławPolskaNIP: 896 000 53 54, REGON: 000001867
https://upwr.edu.pl/badania/szkola-doktorska/kontakt

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/innowacyjna-diagnostyka-i-terapia-weterynaryjna-inno-wet/projekty/komputerowa-analiza-ruchliwosci-morfologii-plemnikow-psa-w-nasieniu-swiezym-i-poddanym-kriokonserwacji-grant-promotorski-8.html

Rezultaty: 41 - 50 z 60 podstron

  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 60

magnacarta-logo.jpglogo European University Associationlogo HR Excellence in Researchprzejdź do bip eugreen_logo_simple.jpgica-europe-logo.jpglogo-1.png