wyszukiwanie zaawansowane
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-funkcjonalna-pochodzenia-roslinnego-plants4food/zespol/dr-hab-inz-joanna-kolniak-ostek-prof-uczelni-13.html
Badania nad doskonaleniem technologii uprawy pomidora polowego (Lycopersicon esculentum Mill.)
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/przewody-doktorskie/joanna-bykowy-62.html
Kształtowanie właściwości fizyko-chemicznych produktów odpadowych przemysłu owocowo-warzywnego w procesie suszenia
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/przewody-doktorskie/joanna-majerska-65.html
Analiza czynników wpływających na efektywność hodowli in vitro zarodków kota domowego (Felis catus)
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/joanna-kochan-32.html
Ekspresja SOX 10 i testyny w rakach i gruczolakach gruczołu sutkowego u suk
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/joanna-bubak-33.html
Wpływ wybranych czynników agrotechnicznych na wzrost, plonowanie i skład chemiczny Stevia rebaudiana Bert
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/przewody-doktorskie/joanna-sniegowska-79.html
Wpływ wybranych modyfikacji białek roślinnych na właściwości funkcjonalne i profil aminokwasowy otrzymanych preparatów
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/joanna-weronika-miedzianka-37.html
Analiza potencjału biologicznego ekstraktu polifenolowego ze skórek Punica granatum L. na szczurzym modelu zespołu metabolicznego
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/joanna-niewiadomska-34.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/czynniki-ksztaltujace-jakosc-winogron-i-win-11.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/przeciery-nektary-i-soki-jablkowe-o-wysokiej-wartosci-prozdrowotnej-8.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-funkcjonalna-pochodzenia-roslinnego-plants4food/zespol/dr-hab-inz-joanna-kolniak-ostek-prof-uczelni-13.html
Badania nad doskonaleniem technologii uprawy pomidora polowego (Lycopersicon esculentum Mill.)
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/przewody-doktorskie/joanna-bykowy-62.html
Kształtowanie właściwości fizyko-chemicznych produktów odpadowych przemysłu owocowo-warzywnego w procesie suszenia
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/przewody-doktorskie/joanna-majerska-65.html
Analiza czynników wpływających na efektywność hodowli in vitro zarodków kota domowego (Felis catus)
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/joanna-kochan-32.html
Ekspresja SOX 10 i testyny w rakach i gruczolakach gruczołu sutkowego u suk
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/joanna-bubak-33.html
Wpływ wybranych czynników agrotechnicznych na wzrost, plonowanie i skład chemiczny Stevia rebaudiana Bert
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/przewody-doktorskie/joanna-sniegowska-79.html
Wpływ wybranych modyfikacji białek roślinnych na właściwości funkcjonalne i profil aminokwasowy otrzymanych preparatów
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/joanna-weronika-miedzianka-37.html
Analiza potencjału biologicznego ekstraktu polifenolowego ze skórek Punica granatum L. na szczurzym modelu zespołu metabolicznego
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/joanna-niewiadomska-34.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/czynniki-ksztaltujace-jakosc-winogron-i-win-11.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/przeciery-nektary-i-soki-jablkowe-o-wysokiej-wartosci-prozdrowotnej-8.html
Rezultaty: 21 - 30 z 55 podstron