wyszukiwanie zaawansowane
Dynia to nie tylko smak jesieni, ale również skarbnica wartości odżywczych, idealna dla osób w każdym wieku. Sprawdza się w dietach lekkostrawnych, a jej miąższ, pestki i olej dostarczają cennych składników, takich jak beta-karoten, luteina i witaminy. Dr Marzena Styczyńska z Katedry Żywienia Człowieka opowiada, jakie właściwości ma dynia, jakie rodzaje warto wybierać i podaje przepisy na dyniowe specjały, które wzbogacą codzienny jadłospis.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/eksperci-upwr--dynia-superfood-na-jesien-dlaczego-warto-ja-jesc-i-jak-wykorzystac-w-kuchni-4469.html
https://upwr.edu.pl/uczelnia/o-uczelni/historia-uczelni/odznaczeni-medalem-za-zaslugi-dla-upwr/2024prof-dr-hab-inz-ja-1.html
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/eksperci-upwr--dynia-superfood-na-jesien-dlaczego-warto-ja-jesc-i-jak-wykorzystac-w-kuchni-4469.html
https://upwr.edu.pl/uczelnia/o-uczelni/historia-uczelni/odznaczeni-medalem-za-zaslugi-dla-upwr/2024prof-dr-hab-inz-ja-1.html
Rezultaty: 121 - 130 z 13 podstron