wyszukiwanie zaawansowane
Dziedzina badań naukowych
Nagrody indywidualne I stopnia
dr hab. Przemysław Bąbelewski, prof. UPWr
dr Pola Borusewicz
prof. Wojciech Dobicki
dr hab. Kamila Glińska-Suchocka, prof. UPWr
dr hab. Marcin Jankowski, prof. UPWr
dr hab. Bartosz Jawecki
dr hab. Robert Kasperek
dr Kamil Kaźmierski
dr hab. Joanna Klećkowska-Nawrot
dr hab. Joanna Kolniak-Ostek, prof. UPWr
dr hab. Aleksandra Mirończuk, prof. UPWr
dr hab. Małgorzata Ochota
dr hab. Agnieszka Partyka
dr Kamila Pawłuszek
dr hab. Katarzyna (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych--swieto-upwr--listopad-2019
Nagrody w dziedzinie dydaktycznej I, II i III stopnia indywidualne i zespołowe: Urszula Ambroziak Dr Wiesław Bielas Prof. Jerzy Bieniek Dr Anna Bocheńska-Skałecka Dr Filip Boratyński Dr Anna Chojnacka Dr hab. Aleksander Chrószcz, prof. UPWr Dr hab. Kazimierz Ćmielewski, prof. UPWr Dr Jolanta Dąbrowska Dr Grzegorz Dejneka Dr Arkadiusz Dyjakon Agnieszka Gałek Dr hab. Witold Gładkowski Dr Piotr Gołuch Dr hab. Aleksandra Halarewicz, prof. UPWr Igor Jankowski Dr Grzegorz Jóźków (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-wszystkich-nagrodzonych
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-medycyny-weterynaryjnej/skn-biotechnologii-weterynaryjnej-refectio/skn-biotechnologii-weterynaryjnej-refectio-1.html
Dynia to nie tylko smak jesieni, ale również skarbnica wartości odżywczych, idealna dla osób w każdym wieku. Sprawdza się w dietach lekkostrawnych, a jej miąższ, pestki i olej dostarczają cennych składników, takich jak beta-karoten, luteina i witaminy. Dr Marzena Styczyńska z Katedry Żywienia Człowieka opowiada, jakie właściwości ma dynia, jakie rodzaje warto wybierać i podaje przepisy na dyniowe specjały, które wzbogacą codzienny jadłospis.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/eksperci-upwr--dynia-superfood-na-jesien-dlaczego-warto-ja-jesc-i-jak-wykorzystac-w-kuchni-4469.html
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych--swieto-upwr--listopad-2019
Nagrody w dziedzinie dydaktycznej I, II i III stopnia indywidualne i zespołowe: Urszula Ambroziak Dr Wiesław Bielas Prof. Jerzy Bieniek Dr Anna Bocheńska-Skałecka Dr Filip Boratyński Dr Anna Chojnacka Dr hab. Aleksander Chrószcz, prof. UPWr Dr hab. Kazimierz Ćmielewski, prof. UPWr Dr Jolanta Dąbrowska Dr Grzegorz Dejneka Dr Arkadiusz Dyjakon Agnieszka Gałek Dr hab. Witold Gładkowski Dr Piotr Gołuch Dr hab. Aleksandra Halarewicz, prof. UPWr Igor Jankowski Dr Grzegorz Jóźków (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-wszystkich-nagrodzonych
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-medycyny-weterynaryjnej/skn-biotechnologii-weterynaryjnej-refectio/skn-biotechnologii-weterynaryjnej-refectio-1.html
Dynia to nie tylko smak jesieni, ale również skarbnica wartości odżywczych, idealna dla osób w każdym wieku. Sprawdza się w dietach lekkostrawnych, a jej miąższ, pestki i olej dostarczają cennych składników, takich jak beta-karoten, luteina i witaminy. Dr Marzena Styczyńska z Katedry Żywienia Człowieka opowiada, jakie właściwości ma dynia, jakie rodzaje warto wybierać i podaje przepisy na dyniowe specjały, które wzbogacą codzienny jadłospis.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/eksperci-upwr--dynia-superfood-na-jesien-dlaczego-warto-ja-jesc-i-jak-wykorzystac-w-kuchni-4469.html
Rezultaty: 101 - 110 z 11 podstron
- Poprzednia
- 1
- 9
- 10
- 11