- „Głos Uczelni” nr 210 [ . pdf ] 8.34 MB
-
Załącznik nr 3 do uchwały nr 10/2022 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 29 kwietnia 2022 roku
[ .
pdf ]
10.35 MB
Program studiów - technologia i organizacja gastronomii studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu praktycznym
-
Monografia naukowa pokonferencyjna
[ .
pdf ]
5.03 MB
XXIII Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, 17-18 maja 2018 r.
- Rozprawa [ . pdf ] 76.55 MB
-
Załącznik nr 1 do uchwały nr 35/2022 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 30 września 2022 roku
[ .
pdf ]
12.73 MB
Program studiów
- „Głos Uczelni” nr 226 [ . pdf ] 11.21 MB
- „Głos Uczelni” nr 228 [ . pdf ] 16.46 MB
-
Załącznik do uchwały nr 38/2020 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 26 czerwca 2020 roku
[ .
pdf ]
9.10 MB
Program studiów na kierunku: Technologia i organizacja gastronomii studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu praktycznym
-
Załącznik nr 3 do uchwały nr 27/2021 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 28 maja 2021 roku
[ .
pdf ]
10.23 MB
technologia i organizacja gastronomii studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu praktycznym
- „Głos Uczelni” nr 233 [ . pdf ] 10.78 MB