- R1 - SBD w Radomierzu [ . pdf ] 595.35 KB
-
Uchwała nr 11.2022.TZZ podjęta przez Radę Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu w dniu 10 maja 2022 roku
[ .
pdf ]
162.75 KB
w sprawie wyrażenia woli dotyczącej zasadności odbywania staży przemysłowych przez pracowników Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu prowadzących badania oraz zajęcia dydaktyczne w dyscyplinie technologia żywności i żywienia
- R1- Stacja Badawczo Dydaktyczna w Radomierzu [ . pdf ] 595.35 KB
-
Załącznik nr 3 do zarządzenia nr 159/2013 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 8 października 2013 roku
[ .
doc ]
31.50 KB
Zasady walidacji efektów kształcenia
- informacja_o_wynikach_konkursu_-_adiunkt_kchzib.pdf [ . pdf ] 195.38 KB
-
Uchwała nr 28.2022.TZZ podjęta przez Radę Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu w dniu 15 listopada 2022 roku
[ .
pdf ]
735.73 KB
w sprawie powołania dr hab. inż. Joanny Kolniak-Ostek, prof. uczelni do pełnienia funkcji promotora w postępowaniu doktorskim mgr Akshay Chandrana
- Załącznik nr 4 – Wniosek o wydanie duplikatu świadectwa ukończenia kursu dokształcającego/szkolenia [ . docx ] 27.39 KB
-
Uchwała nr 14.2022.TZZ podjęta przez Radę Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu w dniu 12 września 2022 roku
[ .
pdf ]
207.34 KB
w sprawie przyjęcia publicznej obrony mgr inż. Karoliny Tkacz
-
Uchwała nr 15.2022.TZZ podjęta przez Radę Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu w dniu 12 września 2022 roku
[ .
pdf ]
206.17 KB
w sprawie nadania stopnia doktora mgr inż. Karolinie Tkacz w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia
-
Uchwała nr 18.2022.TZZ podjęta przez Radę Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu w dniu 13 września 2022 roku
[ .
pdf ]
206.56 KB
w sprawie nadania stopnia doktora mgr inż. Igorowi Piotrowi Turkiewiczowi w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia