-
Załącznik do uchwały nr 38/2020 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 26 czerwca 2020 roku
[ .
pdf ]
10.40 MB
Program studiów na kierunku: Technologia żywności i żywienie człowieka studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim
- 2006 rok [ . pdf ] 1.02 MB
- Technologia żywności i żywienie człowieka - studia stacjonarne - II stopnia [ . pdf ] 864.49 KB
- Inżynieria środowiska - studia stacjonarne - II stopnia [ . pdf ] 899.04 KB
- rozprawa_doktorska_malgorzata_gniadzik_zasanska.pdf [ . pdf ] 1.97 MB
-
Monografia naukowa pokonferencyjna
[ .
pdf ]
13.75 MB
XXV Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, 19-20 listopada 2020 r.
-
Monografia naukowa pokonferencyjna
[ .
pdf ]
4.92 MB
XXV Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, 19-20 listopada 2020 r.
- 2016 rok [ . pdf ] 3.08 MB
-
WROMIK_2020
[ .
pdf ]
8.13 MB
Przewodnik dla osób z niepełnosprawnościami
- „Głos Uczelni” nr 201 [ . pdf ] 4.25 MB