-
Załącznik nr 5 do uchwały nr 27/2021 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 28 maja 2021 roku
[ .
pdf ]
8.93 MB
technologia żywności i żywienie człowieka studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim
-
Załącznik do uchwały nr 45/2020 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 26 czerwca 2020 roku
[ .
pdf ]
1.19 MB
Sprawozdanie Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z działalności Uczelni w 2019 roku
- 2019 rok [ . pdf ] 1.19 MB
- 2013 rok [ . pdf ] 2.91 MB
-
Załącznik do uchwały nr 38/2020 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 26 czerwca 2020 roku
[ .
pdf ]
10.40 MB
Program studiów na kierunku: Technologia żywności i żywienie człowieka studia stacjonarne drugiego stopnia o profilu ogólnoakademickim
- 2006 rok [ . pdf ] 1.02 MB
- Technologia żywności i żywienie człowieka - studia stacjonarne - II stopnia [ . pdf ] 864.49 KB
- Inżynieria środowiska - studia stacjonarne - II stopnia [ . pdf ] 899.04 KB
-
Monografia naukowa pokonferencyjna
[ .
pdf ]
13.75 MB
XXV Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, 19-20 listopada 2020 r.
-
Monografia naukowa pokonferencyjna
[ .
pdf ]
4.92 MB
XXV Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, 19-20 listopada 2020 r.