- „Głos Uczelni” nr 206 [ . pdf ] 5.25 MB
- Historia Katedry Chemii Żywności i Biokatalizy UPWr [ . pdf ] 8.77 MB
-
Streszczenia
[ .
pdf ]
2.40 MB
XXV Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, 19-20 listopada 2020 r.
- „Głos Uczelni” nr 216 [ . pdf ] 8.90 MB
- „Głos Uczelni” nr 238 [ . pdf ] 12.30 MB
- „Głos Uczelni” nr 208 [ . pdf ] 5.54 MB
- „Głos Uczelni” nr 220 [ . pdf ] 5.43 MB
- „Głos Uczelni” nr 210 [ . pdf ] 8.34 MB
- „Głos Uczelni” nr 231 [ . pdf ] 10.79 MB
-
Załącznik nr 3 do uchwały nr 10/2022 Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 29 kwietnia 2022 roku
[ .
pdf ]
10.35 MB
Program studiów - technologia i organizacja gastronomii studia stacjonarne pierwszego stopnia o profilu praktycznym